«Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. χορηγός  στην ΕΣΤΙΑ»

348

Η εταιρική υπευθυνότητα δεν αποτελεί για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έναν ακόμη όρο στην ορολογία του σύγχρονου επιχειρείν. Aντιθέτως σημαίνει προσφορά, η οποία είναι πηγαία, καθημερινή και ειλικρινής. Κύριο μέλημά μας είναι να   συμβάλουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου «αύριο» όλων των παιδιών, υποστηρίζοντας μια σειρά από οργανώσεις και δραστηριότητες και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την καθημερινή τους βοήθεια.

Με την μορφή της οργανωμένης Εταιρικής Υπευθυνότητας, ενισχύουμε τον κοινωνικό μας και περιβαλλοντικό μας ρόλο. Ανταποκρινόμενοι λοιπόν στο αίτημα του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ΕΣΤΙΑ, προσφέραμε φωτιστικά ασφαλείας της εταιρείας  μας, για να καλύψουν τις εργασίες που ολοκληρώνονται σιγά – σιγά στην 4η Στέγη της. Το Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας ΑΜΝΥ ΕΣΤΙΑ, είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο, το οποίο παρέχει πολλαπλές υπηρεσίες επαγγελματικής κατάρτισης, κοινωνικοποίησης, επαγγελματικής αποκατάστασης, αξιοποίησης ελεύθερου χρόνου και στέγασης σε νεαρούς και νεαρές με Νοητική Υστέρηση. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 100 νέοι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του φορέα.

Η έννοια της ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο υπήρξε βασική αρχή της επιχειρηματικής λειτουργίας της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. από καταβολής της. Με την ίδια ευθύνη και με σεβασμό στην ιστορία μας,  συνεχίζουμε την προσπάθεια μας , αναγνωρίζοντας και ανταποκρινόμενοι με υπευθυνότητα στις ανάγκες και τις προσδοκίες των κοινωνικών ομάδων και σωματείων.