Θετικός ο Djokovic στον κορωναϊό

333

O Novak Djokovic είναι τελικά θετικός στον Covid-19, όπως ανακοινώθηκε μόλις! Θετικό βγήκε και το τεστ της συζύγου του, Jelena, ενώ αρνητικά ήταν τα πρώτα τεστ για τα δυο τους παιδιά.

O Novak Djokovic τελικά είναι θετικός στον νέο κορωνοϊό, που “ξέσπασε” στο τουρνουά του “Adria Tour” και έγινε για πρώτη φορά γνωστό το βράδυ της Κυριακής, με πρώτο καταγεγραμμένο κρούσμα τον Grigor Dimitrov.

Χθες το μεσημέρι ο Djokovic επέστρεψε στο Βελιγράδι μαζί με την οικογένειά του και έκαναν εκεί το τεστ. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο, ο ίδιος, όπως και η σύζυγός του Jelena, είναι θετικοί, ενώ τα τεστ των παιδιών τους βγήκαν αρνητικά. Προφανώς θα επαναλάβουν το τεστ σε λίγες ημέρες.

“Τη στιγμή που φτάσαμε στο Βελιγράδι, κάναμε το τεστ. Το αποτέλεσμά μου ήταν θετικό, όπως και της Jelena, ενώ τα αποτελέσματα των παιδιών μας ήταν αρνητικά. Όλα όσα κάναμε τον προηγούμενο μήνα, τα κάναμε με ειλικρινείς καλές προθέσεις. Το τουρνουά μας ήθελε να ενώσει τον κόσμο και να δώσει ένα μήνυμα αλληλεγγύης και συμπόνιας σε όλη την περιοχή”, δήλωσε ο Djokovic.

tennisnews.gr