Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου στο γήπεδο τοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

10

Τις εγκαταστάσεις τοξοβολίας στην Νέα Χράνη επισκέφτηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024 η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου.

Η κ. Μαυρίδου έκανε αυτοψία στους χώρους όπου προπονείται και αγωνίζεται το τμήμα τοξοβολίας του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Αρχέλαου κ. Αλκίνοο Τασόπουλο και τον προπονητή κ. Ιωάννη Χαρίση για θέματα που αφορούν την τοξοβολία.

Με πρωτοβουλία της κ. Μαυρίδου η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας επιχορηγεί σημαντικές παρεμβάσεις στο γήπεδο της Νέας Χράνης που αναμένεται να συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος της τοξοβολίας στην Κατερίνη.

Η κ. Μαυρίδου εξέφρασε την διαρκή στήριξη της στον αθλητισμό της Κατερίνης, συνομίλησε με το Δ.Σ. του Αρχέλαου, τον προπονητή και αθλητές του συλλόγου και εξέπληξε ευχάριστα τους ανθρώπους του Αρχέλαου με το ενδιαφέρον που έδειξε για τα θέματα που απασχολούν τον μεγαλύτερο και ιστορικότερο αθλητικό σύλλογο της πόλης μας.

Από την μεριά τους τα μέλη του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, την ευχαρίστησαν για το ενδιαφέρον της και την έμπρακτη στήριξη της όχι μόνο σε θέματα που αφορούν την τοξοβολία, αλλά συνολικά τον σύλλογο.

Εδώ πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι η κ. Μαυρίδου στήριξε και την έκδοση του επετειακού λευκώματος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης, που θα παρουσιαστεί στον κόσμο της Κατερίνης σε μία μεγάλη εκδήλωση τους επόμενους μήνες.