Δεν μας τα λες καλά κύριε Δήμαρχε Κατερίνης …. !!!!

21

Περιμέναμε και διατυπώσαμε και την άποψη ότι η νέα Δημοτική Αρχή δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη της προηγούμενης διοίκησης. Εξ άλλου είναι γνωστό ότι ο λαός στον τόπο μας δεν εκλέγει αλλά τιμωρεί.

Βλέπουμε όμως ότι και η νέα διοίκηση δεν πτοείται από τα παραδείγματα προς αποφυγήν και εξακολουθεί και εμμένει επί τα αυτά.

Ο λόγος για την ανάθεση σε νεοϊδρυθείσα εταιρεία (κολλητών της διοίκησης 😉 όχι ευκαταφρόνητου ποσού τη στιγμή που διατυμπανίζεται προς κάθε κατεύθυνση ότι ο Δήμος είναι υπερχρεωμένος και προσπαθεί να κλείσει μεγάλες τρύπες – αποτέλεσμα της κακοδιαχείρισης της προηγούμενης διοίκησης.

Η περί ου ο λόγος ανάθεση «Προβολή και διοργάνωση της 38ης παραδοσιακής
εμποροπανήγυρης του Δ. Κατερίνης» περιλαμβάνει κάποιες ασάφειες. Δεν μας τα λέει καλά η ανάθεση. Οι υπηρεσίες που θα προσφερθούν δεν ανήκουν στους τομείς “προβολής”, “διαφήμισης” αλλά “εικαστικού σχεδιασμού”. Καταλαβαίνουμε ότι θα δαπανηθούν επιπλέον χρήματα για την πραγματική προβολή και διαφήμιση της εμποροπανήγυρης.

Επιπλέον, η διοργάνωση μιας εμποροπανήγυρης δεν σταματά μόνο στον ήχο και το φως, πράγμα που σημαίνει ότι θα δαπανηθούν και άλλα ποσά για να ολοκληρωθεί μια άρτια διοργάνωση.

Επισημαίνω ότι υπάρχουν αρκετές εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο, μια από τις οποίες είναι και η δική μας (THINQ PR) με εμπειρία 30 χρόνων στο συγκεκριμένο αντικείμενο, και η οποία δεν έλαβε γνώση της προκήρυξης. Μπορεί κύριε Δήμαρχε η ανάθεση να είναι νομιμοφανής είναι όμως ηθική ;

Ας μας αναλύσει παρακαλώ ο Δήμος τον τρόπο και την αιτιολόγηση της ανάθεσης τόσο μεγάλου ποσού ειδικά τώρα που διατυμπανίζεται από όλους τους εκπροσώπους της νέας διοίκησης του Δήμου ότι είναι υπερχρεωμένος και θα πρέπει να κάνει περικοπές περιττών δαπανών.

Δείτε εδώ την ανάρτηση από την Διαύγεια !