Ανέβηκε στο Νο.7 του Race η Ουσταμπασίδου!

Η Κατερινιώτισα Κατερίνα Ουσταμπασίδου κέρδισε 2 ακόμη θέσης και βρέθηκε στο Νο.7 του Race για το Monte-Carlo!

10

Η Ουσταμπασίδου, η οποία κατέκτησε back-to-back τους τίτλους στα Κουφάλια και στο Πολύκαστρο, κέρδισε 2 θέσεις αυτή την εβδομάδα και ανέβηκε στο Νο.7 του Race για το Monte-Carlo στα 16άρια των κοριτσιών της Tennis Europe.

Η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, η οποία είχε κερδίσει 5 θέσεις την προηγούμενη εβδομάδα και συνολικά κέρδισε 7 το τελευταίο 15ήμερο χάρη στις νίκες της στα δυο ελληνικά τουρνουά της Tennis Europe, έχει μπει για τα καλά στη μάχη για την πρόκριση στο Junior Masters, που θα γίνει στο τέλος της χρονιάς στο Monte-Carlo, με τη συμμετοχή των 8 κορυφαίων της χρονιάς στα 16άρια στην Ευρώπη.

Την πρόκριση θα πάρουν οι πρώτες 6 του Race, καθώς θα προκριθεί ακόμα η πρωταθλήτρια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ενώ θα δοθεί και μια wild card για να συμπληρωθεί η τελική 8άδα.

Βρισκόμαστε στην 34η εβδομάδα της σεζόν, το Race θα κλείσει την 42η εβδομάδα και πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει το τουρνουά αυτής της εβδομάδας στο Σαράγεβο της Βοσνίας, Open RCT Barcelona 1899-Sarajevo. Πρόκειται για ένα τουρνουά 1ης κατηγορίας στα 16άρια, με την Ουσταμπασίδου να έκανε σήμερα ένα καλό ξεκίνημα, καθώς νίκησε στη φάση των “32” την Βόσνια Laura Cuze με 6-0 6-1. Αύριο θα αντιμετωπίσει την Κροάτισσα Sophia Santos, για μια θέση στα προημιτελικά.

Οι πρώτες στο Race για το Monte-Carlo (Girls U16):