Το σήκωσε και στο Πολύκαστρο η Ουσταμπασίδου

Μετά τα Κουφάλια, η Κατερίνα Ουσταμπασίδου κέρδισε τον τίτλο και στο Πολύκαστρο, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την παρουσία της στα τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκαν στη βόρεια Ελλάδα.

14

Μετά από έναν φανταστικό τελικό στα κορίτσια για το Polykastro Cup, η Νο.1 του ταμπλό, Κατερίνα Ουσταμπασίδου, επικράτησε της Νο.2, Χρυσούλας Παρασκευοπούλου, με 7-5, 5-7, 7-6 (3).

Η Ουσταμπασίδου, η οποία δεν είχε χάσει ούτε σετ στην πορεία της μέχρι τον τελικό – κάτι που ισχύει και για την Παρασκευοπούλου – έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες στα τουρνουά της Tennis Europe σε Κουφάλια και Πολύκαστρο και έκανε το “double”.

Θυμίζουμε πως και την προηγούμενη εβδομάδα, στον τελικό στα Κουφάλια, είχε αντιμετωπίσει στον τελικό την Παρασκευοπούλου.

Ήταν ο 3ος τίτλος της στη χρονιά σε 16άρια τουρνουά της Tennis Europe στα μονά, καθώς είχε κερδίσει και το τουρνουά στη Les Raquettes Tennis Academy στη Θεσσαλονίκη, 4ος αν συμπεριλάβουμε και τα διπλά, ενώ συνολικά έφτασε τους 9 τίτλους στα 16άρια (5 στο μονό, 5 στο διπλό).

Η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, η οποία βρίσκεται στο Νο.61 στην Ευρώπη στα 16άρια ενώ είναι και στο Νο.9 του Race για το Monte-Carlo, κυνηγώντας την πρόκριση για το Junior Masters στο τέλος της χρονιάς, θα παίξει στο πολύ σημαντικό τουρνουά και βαθμολογικά του Σαράγεβου την επόμενη εβδομάδα, 1ης κατηγορίας, Open RCT Barcelona 1899-Sarajevo.