ΣΥΝΘΕΣΗ: Απάντηση σε δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Προοπτική για τον Δημο-τη»

149
Untitled design - 1

Σχετικά με τα αναφερόμενα στο από 4 Αυγούστου 2024 δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Προοπτική για τον Δημο-τη», θα θέλαμε να επισημάνουμε το εξής: Ανάξια απάντησης και προσοχής είναι όσα αναφέρονται στο κείμενο αυτό. Εξάλλου εάν η δημοτική παράταξη ήταν παρούσα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, από τις οποίες τακτικά απέχει, θα γνώριζε την εξέλιξη των ζητημάτων που θίγει.

Σε ένα μόνο σημείο αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να απαντήσουμε.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα ο κ. Κορινιώτης υπέβαλλε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, επικαλούμενος ο ίδιος «προσωπικούς, οικογενειακούς και κυρίως λόγους υγείας».

Στο ίδιο κείμενο αναφέρει ότι η στήριξή του στο πρόσωπο του Δημάρχου, Βαγγέλη Γερολιόλιου, και της δημοτικής παράταξης «ΣΥΝθεση» είναι δεδομένη.

Αντ’ αυτής της απάντησης, η κατάπτυστη αυτή αναφορά εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη διάσταση ενός συνδημότη μας, ερμηνεύοντας την πρόθεσή του εντελώς διαφορετικά, σε ένα συνειδητά παραπλανητικό και ψευδές κείμενο.

Υπάρχουν και όρια στον λαϊκισμό. Υπάρχουν και όρια στη συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους.

Όσο για τους συντάκτες του κειμένου, θα θέλαμε να επισημάνουμε το τραγούδι «Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός…». Αλέκος Σακελλάριος.

Υ.Γ. Είναι τόση η άγνοια για τα όσα συμβαίνουν στον Δήμο μας, που δεν γνωρίζουν ότι με ομόφωνη απόφαση (24/2024) το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΑΔΟ Α.Ε. προχώρησε στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, δηλαδή ο εκπρόσωπος της παράταξης «Προοπτική για τον Δημο-τη» και μέλος του Δ.Σ., ψήφισε θετικά («Nαι») στην συγκεκριμένη προμήθεια.