Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου και του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας προς τους 186 νεοεισαχθέντες φοιτητές του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας

του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, με έδρα την Κατερίνη

10

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας εκφράζουν από καρδιάς τα ειλικρινή τους ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, τόσο προς τον Πρόεδρο, το Διδακτικό και Διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΔΙ.ΠΑ.Ε., που εδρεύει στην πόλη μας, όσο και προς τους νεοεισαχθέντες φοιτητές της Σχολής, για την επιτυχία τους και τη σωστή, από κάθε άποψη, επιλογή τους, ως προς το γνωστικό αντικείμενο των σπουδών τους.

Το Επιμελητήριο Πιερίας με ικανοποίηση διαπιστώνει τη συνεχή άνοδο του Τμήματος Εφοδιαστικής Αλυσίδας, ως προς τις προτιμήσεις των υποψηφίων και την συνακόλουθη αύξηση της βάσης εισαγωγής στην εν λόγω Σχολή.

Το γεγονός αυτό αντανακλά το συνεχώς αναβαθμιζόμενο επίπεδο των σπουδών και την ισχυρή σύνδεσή του με την πραγματική Οικονομία.

Αυτό σημαίνει ταχεία και ικανοποιητική επαγγελματική αποκατάσταση για τους  αποφοίτους, οι οποίοι θα αποτελέσουν τα αυριανά άρτια καταρτισμένα στελέχη της Εφοδιαστικής Αλυσίδας των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Το Επιμελητήριο Πιερίας διατηρεί άμεση σχέση με τη Σχολή, παρέχει σε κάθε ευκαιρία την αμέριστη στήριξή της, σε κάθε της προσπάθεια, εκτιμώντας ότι το έργο της συντελεί στην ουσιαστική αναβάθμιση του στελεχικού δυναμικού των τοπικών Επιχειρήσεων.

Ευχόμαστε και πάλι, ευόδωση των στόχων των νεοεισαχθέντων φοιτητών και διαρκή πρόοδο και αναγνώριση του εκπαιδευτικού έργου του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, που εδρεύει στην πόλη μας.

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας