10ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ του Κοινωνικού Μορφωτικού Σωματείου «ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ» (video)

13

Όμορφη ανάμνηση αποτελεί το 10ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ Χρανιωτών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024. Η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική και καταλυτική και η δημιουργία κλίματος χαράς, ευφορίας και ικανοποίησης, μεγάλη.

Το ΑΝΤΑΜΩΜΑ αποτελεί πλέον θεσμό και είναι το καλοκαιρινό ραντεβού των μονίμων κατοίκων με τους μετανάστες που καταφθάνουν είτε από άλλες πόλεις τις χώρας, είτε από το εξωτερικό καθώς και φίλων του σωματείου όπου όλοι μαζί τιμούν με την παρουσία τους σε μια βραδιά αστείρευτου γλεντιού.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Δημήτρης Αμπερίδης, στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκόμενους έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους μετανάστες Χρανιώτες και τους αφιέρωσε τη βραδιά, ενώ κάλεσε μέλη και τους φίλους του σωματείου να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Έγιναν αρκετά, είπε, και υπολείπονται πολλά ακόμη για την προαγωγή του πολιτισμού και της ιστορίας της Χράνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές, μικροί και μεγάλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους οργανώνοντας άρτια την όμορφη αυτή εκδήλωση στον αύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νέας Χράνης σε μια βραδιά ιδιαίτερη και ξεχωριστή που «έγραψε»  με θετικό τρόπο στο νου και στις καρδιές όλων.

Ενθουσιασμός και κέφι….τα πρόσωπα όλων έλαμπαν. Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή, συγκινητική, ειδικά για όσους ήρθαν από μακριά.

Το Δ.Σ. του σωματείου ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τους δωροθέτες και χορηγούς της βραδιάς αλλά και όλους του εθελοντές που συνέδραμαν στην μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των βουλευτών κ. Ξενοφώντα Μπαραλιάκου κ. Σπύρου Κουλκουδίνα, οι κυρίες Άννα Μπαραλιάκου και Μαρία Κριθάρα αντίστοιχα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει, το Δ.Σ. του σωματείου, στους χορηγούς και τους δωροθέτες της βραδιάς, των οποίων η συμβολή είναι πάντα σημαντική και καθοριστική όπως κάθε φορά και βοηθά  το μέγιστο στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστίες επίσης στον προϊστάμενο του Δημ. Σχολείου και Νηπιαγωγείου, στην σχολική επιτροπή του Δήμου μας καθώς και τις αντιδημαρχίες Πολιτισμού, Καθαριότητας, Τεχνικών υπηρεσιών και Πρασίνου για την άψογη συνεργασία και αρωγή τους, για την υλοποίηση του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ.

Η συμβολή επίσης των κοινωνικών μέσων δικτύωσης -ΜΜΕ, είναι όπως πάντα «αθόρυβη», σημαντική και ουσιαστική.

Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 11ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΡΑΝΙΩΤΩΝ, Σάββατο 19 Ιουλίου 2025 το επόμενο καλοκαίρι.