53ο Φεστιβάλ Ολύμπου-Παιδικό θέατρο | Στη Λεπτοκαρυά η Παιδική Παράσταση από τη Σερβία

13

Όπως έχει γνωστοποιήσει ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, η τιμώμενη χώρα για τη φετινή χρονιά είναι η Σερβία. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024, στις 9:30 μ μ, το 53ο Φεστιβάλ Ολύμπου φιλοξενεί στην πλατεία της Λεπτοκαρυάς, παιδική θεατρική παράσταση με το σχήμα «Pozorište za decu i mlade Kragujevac», δηλαδή το θέατρο για παιδιά και νέους του Κραγκούγιεβατς, της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης της Σερβίας.

Στην πλοκή της παράστασης πρωταγωνιστές είναι τα ζώα του δάσους και η άδολη φιλία μεταξύ τους. Ο φίλος των ζώων είναι ο Crocky.

Ο Crocky είναι ένας κροκόδειλος, που ζει σε ένα σπίτι στην άκρη του δάσους. Οι φίλοι του Tine, το κουνέλι, ο Mica, ο σκίουρος, ο Pavle, το αγριογούρουνο και η Urša, η κουκουβάγια, τον επισκέπτονται συχνά.

Ο Crocky δεν είναι ένας συνηθισμένος κροκόδειλος, δεν του αρέσει να κολυμπάει στο ποτάμι, του αρέσουν τα γλυκά και η σοκολάτα και μαζεύει παλιά πράγματα.

Το «Crocky and Friends» είναι μια ιστορία για τη φιλία και τη σχέση με τα πράγματα και τη φύση. Αποκαλύπτει τρυφερές σχέσεις και ειλικρινή συναισθήματα. Θα δούμε πώς θα νιώσει ο Κρόκι τη στιγμή που θα σκεφτεί ότι οι φίλοι του ξέχασαν τα γενέθλιά του.

 Οι συντελεστές

Το επιτελείο των, συγγραφέας, σκηνοθέτης, σχεδιαστής, ηθοποιοί, λοιποί συντελεστές των Σέρβων.

Author: Meta Brulec,Director: Silvan Omerzu,Puppet design: Silvan Omerzu,Puppet realization: Mojca Bernjak,Set design: Silvan Omerzu, Žiga Lebar,Costume design: Anna Kolbjanova-Radovanović, Mirjana Dopuđa,Illustration: Silvan Omerzu,Graphic design: Dejan Petrović,Text translation: Nebojsa Pop Tasic

Cast:,Dubravka Brkić / Nevena Brzaković,Milica Redžić Vulević

Η θεατρική παράσταση θα προβάλλεται και µε ελληνικούς υπέρτιτλους

Είσοδος ελεύθερη.