Συνάντηση εκπροσώπων της Α.Ε.ΚΑ με την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης

9
Συνάντηση με την Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Μίνα Στρίμπα είχαν χθες το μεσημέρι στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου οι Δημήτρης Κρήτος και ο Ηλίας Χρυσικός, ως εκπρόσωποι της Α.Ε.ΚΑ.
Οι ανωτέρω ενημέρωσαν την Πρόεδρο ενός από τους μαζικότερους και πλέον δραστήριους επιστημονικούς συλλόγους της πόλης μας για την Α.Ε.ΚΑ, τους σκοπούς και την ως τώρα δράση της και εζήτησαν τη στήριξη της κ. Στρίμπα και του πρώτου επιστημονικού συλλόγου μας στους σκοπούς της Αστικής Εταιρείας Καταφυγίου.
Η συζήτηση με την επί σειρά ετών Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης η οποία, σημειωτέον, είχε κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας της ως Προέδρου μια απόλυτα επιτυχημένη διαδρομή, διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό κλίμα και ήταν εποικοδομητική.
Η κ. Στρίμπα υποσχέθηκε συνεργασία, υπό την ιδιότητα της ως Προέδρου, με την Α.Ε.ΚΑ και κάθε δυνατή στήριξη στους σκοπούς και δραστηριότητες της, καθώς είναι γνωστό ότι οι Δικηγορικοί Σύλλογοι, συμμετέχοντας στην εν γένει κοινωνική ζωή και δράση της χώρας, αλλά και των τοπικών κοινωνιών, αναπτύσσουν δραστηριότητα πέραν των στενών επιστημονικών και επαγγελματικών διαφερόντων των μελών τους.
Η ΑΕΚΑ ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο του Δ.Σ. Κατερίνης και προσδοκά μια στενή συνεργασία μαζί της και του φορέα που εκπροσωπεί.