Συνάντηση Αστικής Εταιρείας Καταφυγίου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

9

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 17/07 το ΔΣ της ΑΕΚΑ στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας. Ενημερώσαμε τον Περιφερειάρχη για την ΑΕΚΑ και τους σκοπούς της καθώς και για τα προβλήματα του Καταφυγίου. Εξ άλλου τον ενημερώσαμε για τις προηγηθείσες επαφές μας με τον Υπ ΜΘ και τον  Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα τον ενημερώσαμε για την πρόταση μας στον κ Γκιουλέκα να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο για τον συντονισμό των δύο Περιφερειών σε σχέση με το δρόμο Ελατοχωρίου Καταφυγίου και για την δέσμευση του κ. Αμανατίδη να εντάξει το έργο στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του 2025.

Ο κ Τζιτζικώστας συμφώνησε απολύτως για την ανάγκη της υπό τον Υπ ΜΘ σύσκεψης για τον συντονισμό των δύο Περιφερειών και των συναφών φορέων.

Ο κ Τζιτζικώστας μας ενημέρωσε για την απόφαση του να συντάξει μελέτη για τα 4 χλμ του δρόμου που ανήκουν στην αρμοδιότητα του.

Η όλη συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ Τζιτζικώστα ήταν παρόντες τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΚΑ και ο Περιφερειάρχης.