Και ο Ηλίας Τσουκαλάς στην Επιμελητηριακή Πορεία

11

Μαζί μας ο Τσουκαλάς Ηλίας, Υποψήφιος Σύμβουλος στην Επιμελητηριακή Πορεία, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου. Ο Ηλίας είναι επιχειρηματίας 2ης γενιάς, ιδιοκτήτης της επιχείρησης εστίασης, “Pizza Roma”, και άξιος συνεχιστής της παράδοσης που δημιούργησε ο πατέρας του. Είναι υιός του αείμνηστου Γιάννη Τσουκαλά, του πρώτου επιχειρηματία που εισήγαγε στην Κατερίνη και διέδωσε με τεράστια επιτυχία, κατά τη δεκαετία του ’70, το πασίγνωστο σήμερα, αλλά άγνωστο για εκείνη την εποχή, έδεσμα της πίτσας, καθώς και τα υπόλοιπα σχετικά πιάτα της ιταλικής κουζίνας.

Ο Ηλίας εργάζεται με ζήλο και μεράκι για να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών στην εστίαση, που επί δεκαετίες προσφέρει το κατάστημα του, τιμώντας την εμπιστοσύνη των Κατερινιωτών, και όχι μόνο, πελατών του. Είναι πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός του Vaal University of Technology (V.U.T.), του Μπρνο της Τσεχίας, ενώ αναμίχθηκε και με τα κοινά της πόλης μας διατελώντας μέλος του Δ.Σ. και υπηρετώντας από τη θέση του Ταμεία τον Ιστορικό μας Πιερικό.

Ο συνδυασμός επαγγελματικής κατάρτισης, ακαδημαϊκής μόρφωσης και διάθεσης προσφοράς στους τοπικούς μας θεσμούς, καθιστούν υποψηφιότητες, όπως του Ηλία, πραγματικά πολύτιμες για τον επιμελητηριακό μας θεσμό.

Καλωσόρισες Ηλία στην Επιμελητηριακή Πορεία!