Έρχεται στο Λιτόχωρο το Olympus Sea Festival

288

Από το 2022 το Olympus Sea Festival είναι συνώνυμο της γιορτής του καλοκαιριού και της μουσικής στο Νομό Πιερίας. Είναι περήφανα το Φεστιβάλ που σηματοδοτεί το αποκορύφωμα των καλοκαιρινών διακοπών, όπου ο καθένας είναι ελεύθερος να είναι ακριβώς αυτός που είναι.

Για ακόμα μία χρονιά το Olympus Sea δίνει το βήμα, σε εγχώρια και διεθνή ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής και παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό line-up,  έχοντας αποκτήσει αυξανόμενη επιτυχία και απήχηση χρόνο με το χρόνο, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με την εμπειρία της σύνδεσης με την φύση.

📍Λιτόχωρο

📅 Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 

⏰ 23:00

—————————————————–

LINE UP:

MATTHIAS MEYER / GER
Ως ένας από τους πλέον περιζήτητους selectors, τα DJ sets του Matthias Meyer αναδεικνύουν το μοναδικό του στυλ, το οποίο κυμαίνεται από ανεβαστικά και ορχηστρικά, μέχρι βαθιά και υπνωτικά tribal grooves.

CAYETANO / GR

Επαγγελματικά γνωστός ως Cayetano, είναι ένας εξαιρετικά καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης και παραγωγός με καταγωγή από την Ελλάδα. Με έμφυτο πάθος για τη μουσική και ξεχωριστό στυλ που συνδυάζει διάφορα είδη, ο Cayetano έχει λάβει μια μοναδική θέση στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

ANAHIT VARDANYAN / GER
Γεννημένη στην πρωτεύουσα της Αρμενίας, το Ερεβάν, η Anahit Vardanyan αντλεί έμπνευση για τις μοναδικές παραγωγές της από την παραδοσιακή μουσική της χώρας της, συνδυάζοντας επιρροές από techno, ηλεκτρονικούς και ethnic ήχους από όλο τον κόσμο. Ως αναγνωρισμένη παραγωγός και ταλαντούχα συλλέκτρια, δημιουργεί μια μαγευτική ατμόσφαιρα σε κάθε σετ της, αξιοποιώντας την κλασική της κατάρτιση. Με τάση για συγκινητικές μελωδίες, θετική μουσική αύρα και στόχο να επικεντρωθεί στα φωτεινότερα στοιχεία της techno, η αποστολή της Anahit είναι να χτίσει μια ποικιλόμορφη παγκόσμια κοινότητα ανθρώπων, που συνδέονται μέσω της ίδιας βαθιάς ριζωμένης αγάπης για τη μουσική.

PAUL ANTHONEE / CYP
Συνδυάζοντας στο στούντιο του μια μίξη από Ηλεκτρονική μέχρι και Melodic & Progressive Techno, η μουσική του υποστηρίχθηκε ιδιαίτερα από κορυφαίους καλλιτέχνες της βιομηχανίας όπως οι Carl Cox, Tiesto, Tale Of Us, Solomun, John Digweed, Maceo Plex, Dubfire, Adriatique, Ame, Innellea, Fideles, Massano, Kevin De Vries, σε μεγάλα event όπως Tomorrowland, Exit Festival, Off Week, Resistance.. μέσα από πρωτοποριακές κυκλοφορίες σε labels συμπεριλαμβανομένου Suara, Running Clouds, Parquet, Steyoyoke, Movement, UV, Somatic, Be Free.

MANOLO / GR
O DJ Manolo γεννήθηκε στη Λάρισα. Το πάθος και η αγάπη του για την μουσική τον έκαναν να ξεχωρίσει και έτσι ξεκίνησε την σταδιοδρομία του επαγγελματικά σε bar & Clubs στην πόλη της Λάρισας. Προτιμάει συνήθως να κινείται σε πιο μελωδικά πεδία και να επιλέγει ήχους που υποστηρίζουν το στοιχείο αυτό. Η πολυετής δράση του τον καθιέρωσε ως εναν σημαντικό πρεσβευτή της ηλεκτρονικής σκηνής, ενώ με τα χρόνια έχει αποκτήσει μια αλληλένδετη υποστήριξη από το κοινό του.
Η μετεξέλιξη του στο χώρο του έδωσε την ευκαιρία να εμφανιστεί δίπλα σε μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών όπως Hernan Cattaneo, Sasha και Guy Gerber μεταξύ πολλών άλλων.

SØRKAN / GR
Ο μουσικός, παραγωγός και DJ, Sørkan έχει πάνω από 20 χρόνια ενεργής παρουσίας στην Ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Το νέο του brand κερδίζει σημαντική δημοτικότητα, δημιουργώντας μια νέα τάση από το μακρινό μέλλον. Έχει δημιουργήσει μια μοναδική κουλτούρα στη δισκογραφία του, εμπνευσμένη από το μέλλον, με ήχους που προκαλούν αισθήσεις επηρεασμένες από την techno-progressive & house μουσική.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Early Bird: 13Є

Standard Ticket: 16Є

Door: 19Є

Για περισσότερες πληροφορίες, διαρκή ενημέρωση, καθώς και για αγορά εισιτηρίων, μείνετε συντονισμένοι και επισκεφθείτε τα social media, καθώς την ιστοσελίδα του Olympus Sea Festival.gr