Η Επιμελητηριακή Πορεία καλωσορίζει και πάλι τον Θανάση Κόκκινο

61

Μαζί μας συνεχίζει ο Κόκκινος Ν. Αθανάσιος, ως Υποψήφιος Σύμβουλος στην Επιμελητηριακή Πορεία, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου. Ο Θανάσης αποτελεί πρότυπο επιχειρηματία με πολυσχιδή δραστηριότητα, η οποία συνδυάζεται και υποστηρίζεται από την ανάλογη ακαδημαϊκή, επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία.

Από το 2004 έως σήμερα είναι συνιδιοκτήτης του πρατηρίου υγρών και στερεών καυσίμων με την επωνυμία «ΚΟΚΚΙΝΟΣ Α & Β ΟΕ». Το πρατήριο λειτουργεί από το 1975 (οικογενειακή επιχείρηση) με τα σήματα της πολυεθνικής «SHELL» και έχει βραβευθεί ως το καλύτερο πρατήριο στο δίκτυο των συνεργαζόμενων πρατηρίων της SHELL, στην Ελλάδα για τα έτη 2019, 2021 και 2023.

Από το 2002 έως σήμερα εργάζεται με επιτυχία ως Πολιτικός Μηχανικός, ασκώντας ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων εντός του γνωστικού και επαγγελματικού του αντικειμένου.

Από το 2003 έως το 2008 υπήρξε στέλεχος του γραφείου K.Y.E. (Κέντρο Υποδοχής Επενδυτών Ν. Πιερίας), το οποίο υπάγονταν στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Από το 2009 έως το 2016 υπήρξε εργολάβος δημοσίων έργων με δυνατότητα να αναλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα έργων του δημοσίου τομέα.

Από το 2013 είναι πιστοποιημένος εκτιμητής ακινήτων (REV-TEGOVA), εγγεγραμμένος στο μητρώο του Υπουργείου Οικονομικών και από το 2008 προσφέρει τις υπηρεσίες του σε τραπεζικά ιδρύματα και ιδιώτες.

Το 2015 εισήλθε στο χώρο της τουριστικής επιχειρηματικότητας με την κατασκευή και εκμετάλλευση ξενοδοχείου 3 αστέρων, στην Παραλία Κατερίνης, με την επωνυμία «OLYMPUS THALASSEA BOUTIQUE HOTEL».

Όσον αφορά στα ακαδημαϊκά του προσόντα, το 2000 αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Το 2001 απέκτησε Μάστερ (Msc) από το U.C.L. University College of London, με τίτλο ”Construction economics and management”.

Η επιμελητηριακή του εμπειρία είναι σημαντική δεδομένου ότι από το 2016 μέχρι σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Πιερίας, ενώ από το 2010 έως το 2016 διετέλεσε Πρόεδρος του Εμπορικού του τμήματος.

Η συμμετοχή του στα κοινά είναι έντονη. Το 2019 υπήρξε μέλος του Λιμενικού Ταμείου, ενώ επί σειρά ετών καλείται να προσφέρει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και σε αναπτυξιακούς οργανισμούς. Ο αθλητισμός είναι μέρος της καθημερινότητάς του, ως δρομέας ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας και αθλητή κολύμβησης του αθλητικού συλλόγου «Αστερίας».

Είναι παντρεμένος με την Μπατάλα Μαγδαληνή και πατέρας τριών παιδιών, την Αφροδίτη, τον Νικόλα και τον Μιχαήλ.

Καλωσόρισες Θανάση στην Επιμελητηριακή Πορεία!