Άγριο έγκλημα στο Κιλκίς – Κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε 45χρονο επίδοξο ληστή

1033

Έγκλημα με θύμα 45χρονο σημειώθηκε στις Μουριές Κιλκίς, ενώ ως δράστης συνελήφθη 54χρονος ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος μαζί με άλλα τρία άτομα (δύο φίλοι και ένας ανήλικος ο γιος του) επιχείρησαν το βράδυ της Δευτέρας (20/5), γύρω στις 11 το βράδυ, να μπουν στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου στην περιοχή των Μουριών Κιλκίς, καθώς νόμιζαν ότι ο 54χρονος είχε μέσα κρυμμένα χρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οπλισμένοι άρχισαν να του φωνάζουν να βγει έξω.  Όταν ο 54χρονος κτηνοτρόφος το αντιλήφθηκε, πυροβόλησε προς το μέρος τους με καραμπίνα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 45χρονου. Ο 45χρονος και οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο προκειμένου να διαφύγουν, όμως λίγο αργότερα τους εντόπισαν στον οικισμό των Μουριών οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Τότε διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος υπέκυψε στα τραύματα του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο ιδιοκτήτη της κτηνοτροφικής μονάδα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Το θύμα ήταν Γεωργιανός, με βαρύ ποινικό μητρώο, που είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο χρόνια.

Οι έρευνες για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του φονικού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.