Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (18/05)

506

Σήμερα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό αλλά και του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου.

Η ημέρα είναι ιδιαίτερη καθώς φιλοξενεί δύο «ζευγάρια» συνόδων ουρανίων σωμάτων που θα γίνουν σε διαφορετικές μοίρες αλλά στο ίδιο ζώδιο. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στην 23η μοίρα του Ταύρου μπορεί να φέρει εκπλήξεις και ανατρεπτικές καταστάσεις ιδιαίτερα σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στην 28η  μοίρα του Ταύρου καταδεικνύει πως η ήμερα εκτός από εκπλήξεις θα έχει και τύχη, κάτι που την καθιστά ξεχωριστή! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Αιγόκεροι και Παρθένοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

ην πεπατημένη οδό θα επιλέξετε, τολμηρά βήματα και έντονα ρίσκα θα τα αφήσετε στην άκρη, η ανάγκη σας για ασφάλεια θα σας αποτρέψει από ενέργειες ασυνήθιστες ή παράτολμες. Αλλαγές θα υπάρξουν στις προτεραιότητες σας, τώρα οι επιθυμίες σας θα είναι πλαισιωμένες, κύριο μέλημα σας θα είναι να καθιερωθείτε και να αποκτήσετε σταθερές βάσεις με στόχο να βγείτε από την ανασφάλεια.  Προσοχή  σε αναστολές και ανυπόστατες φοβίες, δεν θα πρέπει να μεγεθύνετε καταστάσεις που σας δυσκολεύουν. Συμπονετική και δοτική θα είναι η στάση σας, η θερμή συμπαράσταση που θα δώσετε σε πρόσωπο φιλικό ή οικογενειακό θα δυναμώσει τον μεταξύ σας ψυχικό σας δεσμό, θα λάβετε εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Σήμερα κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, ίσως να κάνετε προτάσεις για εξόδους και φιλικές συνευρέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα δεν θα έχετε ιδιαίτερη υπομονή σε θέματα πίεσης, οξύθυμη θα είναι η στάση σας αν οι απόψεις που έχει το ταίρι σας δεν ταιριάζουν με τις δικές σας. Εσάς τους ερωτικά μόνους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ενδέχεται να σας εκπλήξει η έντονη ερωτική έλξη που θα σας εκδηλώσει. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές αναστατώσεις, καταφθάνει ξαφνικό ερωτικό συμβάν και μάλιστα από άτομο που αυτή τη στιγμή δεν το βάζει ο νους σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμο,  τα συναισθήματα σας θα είναι ξεκάθαρα όχι αντιφατικά ή μπερδεμένα. Η εγκράτεια σας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, στον εργασιακό σας χώρο η ανάγκη σας για ομαλή συνεργασία θα σας ωθήσει σε συγκαταβατικές ενέργειες που θα δώσουν πρακτικές λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα. Τερματίζουν κόντρες, στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν ρήξεις και πεισματικές αντιθέσεις. Στον οικογενειακό σας τομέα με τη χαλαρότητα σας θα διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις επαφές σας, ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες σας, περιορισμένες οι απαιτήσεις σας. Για εσάς τους απογοητευμένους, θα δημιουργηθεί καινούργια προοπτική, αν στοχεύετε στη μεγάλη αλλαγή θα εμφανιστεί ελπιδοφόρο άνοιγμα. Διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας και ελκυστική την εικόνα σας, φανείτε καταδεχτικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι Ταύροι, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε, αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα εμφανιστούν. Η ερωτική εξομολόγηση που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξει τις συνθήκες της ζωής σας, καταφθάνει άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση. Ερωτική πορεία θα πάρουν οι επαφές σας με άτομο που ήδη γνωρίζετε, προμηνύεται αρχή δεσμού με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αναποφασιστικότητα θα κάνει την εμφάνιση της, ίσως να είναι κάπως επιφυλακτική η στάση σας σε θέματα επαγγελματικών πρωτοβουλιών. Θα έχετε τη διάθεση να ισορροπήσετε τις καταστάσεις και όχι να δημιουργήσετε στη σκέψη σας επιπλέον προβληματισμούς και άγχη. Το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις διαφόρων ειδών, θα είναι η κατάλληλη μέρα για επικοινωνία και εξωτερίκευση.  Κοινωνικοποιηθείτε  θα σας δοθεί η δυνατότητα να συναντηθείτε με φιλικά και οικογενειακά άτομα. Μια αναλυτική συνομιλία θα καταλαγιάσει τάσεις αμφισβήτησης, θα ξεκαθαριστούν καταστάσεις που σκοτεινιάζουν το τρόπο σκέψης σας. Θα νιώσετε δυνατοί και αισιόδοξοι, απελευθερωμένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος. Μιλήστε ανοιχτά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, δώστε έκταση στις προσωπικές σας επαφές, περάστε σε εξομολογήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ενθουσιώδης και τολμηρή θα εμφανιστεί καρδιά σας, σήμερα με αφορμή μια απρόσμενη τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να κλείσετε τη μέρα σας με μια πολύ θερμή νύχτα. Ευχάριστη αντάμωση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή, τώρα μπαίνουν σε λειτουργία παλιά ξεχασμένα αισθήματα. Θα προκύψει επανασύνδεση που αυτή την φορά το αποτέλεσμα σας θα έχει διάρκεια και μέλλον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ειρηνικές και συμβιβαστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ισορροπημένο κλίμα  θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να βρείτε διόδους συνεννόησης και συνεργασίας. Σε κάποια ζητήματα ενδεχομένως να αποφύγετε να δώσετε βάση, σήμερα θα προτιμήσετε τις χαλαρές και ανέμελες επαφές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι αφήνετε στην άκρη τους προβληματισμούς, επέρχεται ψυχική εσωτερική ηρεμία. Δεν θα λείψουν οι κοινωνικές συναναστροφές, ανάγκη σας θα είναι να συναντηθείτε με φίλους, να διασκεδάσετε και να ανανεωθείτε. Καταδεχτική θα είναι η στάση σας, θα ακούσετε προτάσεις, θα βρεθείτε σε καινούργιες παρέες.  Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αναζωογονηθείτε δείξτε προσοχή στα συμπτωματικά γεγονότα, αξιοποιήστε τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε αρκετά ανεβασμένο επίπεδο, θερμή θα είναι η διάθεση σας για καινούργιες ερωτικές περιπέτειες, τώρα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από πιέσεις και στασιμότητες. Φεύγει το εμπόδιο σε ένα ερωτικό σας θέμα και ολοκληρώνεται επιτυχώς συναισθηματική εκκρεμότητα που τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει την ψυχολογία σας. Ιδιαιτέρως συμπαθητικοί θα γίνετε σε καινούργια πρόσωπα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας!

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ανέμελη θα είναι η στάση σας, ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, θα θελήσετε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το εργασιακό άγχος. Οι διαθέσεις σας θα σας αποτραβήξουν από τα δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα,  ουσιαστικά αυτό που θα θελήσετε θα είναι να ανανεωθείτε ψυχολογικά. Σήμερα θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που να μπορούν να σας τονώσουν  ίσως να πάρετε την απόφαση να γυμναστείτε ή να κοινωνικοποιηθείτε. Τα ψώνια και οι αγορές δεν θα λείψουν από τις ανάγκες σας, ωστόσο κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πέσετε σε υπερβολές, καλό θα είναι να αποφύγετε να καταναλώσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. Οι επιλογές σας θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά, ωστόσο στις ριψοκίνδυνες ενέργειες και αποφάσεις κυρίως σε προσωπικό επίπεδο καλό θα είναι να μην παραβλέψετε τις μελλοντικές συνέπειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες, ένα συγκεκριμένο γεγονός  θα σας ωθήσει στο να βάλετε στην ζωή σας σασπένς και δράση. Περιορισμένη θα είναι η υπομονή σας σε περίπτωση που το ερωτικό σας ταίρι θα αδυνατεί να σας καταλάβει, προσοχή στα ξεσπάσματα και στις νευρικές αντιδράσεις. Σήμερα δεν θα ανεχτείτε περιορισμούς, με απελευθερωμένο ερωτισμό και έντονο συναίσθημα θα πάρετε απόφαση να κινηθείτε χωρίς ανατολές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Διαλλακτική στάση θα κρατήσετε, αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, θα προτιμήσετε τις φιλοφρονήσεις και όχι την αυστηρή κριτική. Έκταση θα έχει το πνεύμα σας καθώς και η διαίσθηση σας,  ευρηματικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, τώρα θα νιώσετε εμπιστοσύνη για τις ικανότητες σας. Εσείς που ασχολείστε με επαγγέλματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων θα έχετε ευχάριστα ανοίγματα που θα ανεβάσουν τις εισπράξεις σας. Επιθυμία σας θα είναι η σταθεροποίηση, θα αποφύγετε να ρισκάρετε κυρίως σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική σας ασφάλεια. Σήμερα θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, θα νιώσετε ανάγκη για ψυχική στήριξη και συναισθηματική σταθερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας φέρει απρόοπτα ερωτικά συμβάντα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστικό θα είναι το ερωτικό σας ταπεραμέντο, θελκτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις γιατί μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ερωτικές ανατροπές. Η ελκυστική σας εικόνα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπου που θα βρει τον σωστό τρόπο να σας πλησιάσει. Καταφθάνει νέα γνωριμία με προδιαγραφές!

 

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τόπο θα πιάσουν οι εμπειρίες σας αρνητικές ή θετικές, παραδειγματισμένοι από τα παλιά θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προνοητικά και να δώσετε πρακτικές λύσεις. Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, δεν θα λείψουν και τάσεις έντονου ενθουσιασμού. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να  προχωρήσετε μπροστά, όμως καλό θα είναι να οριοθετήσετε τις ρομαντικές σας διαθέσεις, κινηθείτε μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια. Σε κοινωνικό επίπεδο οι συγκύριες θα είναι τυχερές θα σας βοηθήσουν να εισχωρήσετε σε κύκλο ατόμων που μπορούν να συμβάλουν στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Με το ύφος και το στυλ σας θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, θα είστε συγκαταβατικοί και επικοινωνιακοί συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι επαφές σας. Κινηθείτε με αμεσότητα, αποβάλετε την αναποφασιστικότητα, αποφύγετε το άγχος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, τώρα απαλλάσσεστε από αναστολές, ελεύθερα θα εκφράσετε αυτό που θέλετε, θα νιώσετε την ανάγκη να δράσετε άμεσα και ιδιαιτέρως εκδηλωτικά. Ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό θα καταφέρετε τελικά να το κερδίσετε, οι προσπάθειες σας θα κλείσουν με επιτυχία και συναισθηματική ικανοποίηση. Απρόσμενη ερωτική έκπληξη θα αναστατώσει την καρδιά σας και αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές την ερωτική σας έλξη, τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ερωτικής πορείας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Διστακτικότητα θα βγάλετε σε θέματα οικονομικών αλλαγών, δεν είναι ανάγκη να ρισκάρετε αν δεν νιώθετε έτοιμοι. Επιφυλάξεις και αναστολές μάλλον θα φρενάρουν τη δράση σας, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε τα γεγονότα να σας αγχώσουν. Εκδηλωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα μιλήσετε ευθέως, θα εμφανιστείτε αποκαλυπτικοί και αυθόρμητοι στις προσεγγίσεις σας. Στις συζητήσεις σας θα είστε ξεκάθαροι, σαφήνεια θα έχουν τα λόγια σας, σε θέματα διαφωνιών δεν θα έχετε τη διάθεση να κοντραριστείτε. Εσείς οι απογοητευμένοι θα έχετε δυνατότητα νέας αρχής, θα λάβετε πληροφορίες που θα φέρουν αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, συγκαταβατικός θα γίνει ο τρόπος σκέψης σας. Δεκτική θα είναι η στάση σας, σήμερα σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, διατηρήστε θερμές τις ερωτικές σας διαθέσεις και ετοιμαστείτε να καλοδεχτείτε πρόσωπο- έκπληξη. Κάποιος θα σας φανερώσει γεγονότα και αισθήματα ικανά να αλλάξουν ριζικά την ερωτική σας ζωή. Σήμερα οι συγκυρίες θα βοηθήσουν στο να σας αποκαλυφθεί ένα συγκεκριμένο άτομο, που εδώ και πολύ καιρό έκρυβε το ερωτικό του ενδιαφέρον για εσάς. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήσετε θετική και προσιτή στάση, θα σας βγει σίγουρα σε καλό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ο ψυχρός ρεαλισμός δε θα έχει θέση στις ενέργειες σας, τώρα θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις με χαλαρότητα. Συγκαταβατική και προσιτή θα είναι η συμπεριφορά σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα βγάλετε οικειότητα, θα συμπαρασταθείτε και θα υποστηρίξετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν οικονομικά ανοίγματα, στις διεκδικήσεις σας το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σημειωθούν εποικοδομητικές αλλαγές, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα φέρει αρμονία και συνεννόηση. Ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αποφάσεων θα πρέπει να τα μελετήσετε μεθοδικά και αναλυτικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ανυπόμονες ενέργειες θα σας οδηγήσουν σε επιπολαιότητες και λάθη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, αν από καιρό κυνηγάτε έναν συγκεκριμένο ερωτικό στόχο, τώρα θα ανοιχτεί δρόμος προς την  επίτευξη του. Σε περίπτωση που διεκδικείτε ερωτικό πρόσωπο τότε περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Για εσάς που είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν σας, μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα τυχαία συμβάντα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Με αισιοδοξία θα κινηθείτε, απεγκλωβίζεστε από ψυχολογικό βάρος που σας έριχνε τη διάθεση και τη ζωτικότητα σας. Υποχωρούν οι συναισθηματικές αναταράξεις και οι εσωτερικοί διχασμοί, καταλαγιάζουν τάσεις για εξουσία και υπεροχή. Αυτή τη φορά δε θα πέσετε στην παγίδα του ψυχοφθόρου ανταγωνισμού, θα είστε σε θέση να αποβάλλετε την πώρωση. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία σας, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς πίεση. Σήμερα δεν θα λείψουν  οι συναντήσεις φιλικές και οικογενειακές, θα είστε σε θέση να  περάσετε σε προτάσεις, να ανοιχτείτε και να κινηθείτε με ευχάριστη διάθεση.  Στις επαφές σας θα εκδηλωθείτε, αυθορμητισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να γίνεται προσιτοί, διευρύνονται οι γνωριμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα σας απελευθερώσει από συναισθηματικούς φραγμούς, τώρα θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και ιδιαιτέρως ερωτικοί, θα περάσετε σε προτάσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για περιπέτειες και διαφόρων ειδών αποδράσεις, τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση κάποιο πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα ερωτικής προσέγγισης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δεν θα είναι ιδιαιτέρως αποφασιστικός ο τρόπος με τον οποίο θα κινηθείτε σήμερα, μάλλον θα σας κατευθύνουν τα συναισθήματα και οι συγκυρίες και όχι η συνειδητή σας σκέψη. Ίσως να καθυστερήσετε την διευθέτηση κάποιων ανοιχτών επαγγελματικών σας  υποθέσεων, αποφύγετε τις μακροχρόνιες αναβολές, προσπαθήστε να κινηθείτε με υπευθυνότητα. Εσείς που ασχολείστε με επιχειρήσεις και σας βαραίνουν οικονομικά ρίσκα, δεν πρέπει να βυθίζεστε στην ανασφάλεια, επανεκτιμήστε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες, αποφύγετε τον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης. Διεκδικήσετε με μέθοδο και ορθολογισμό,  κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας ρίξει στην αδράνεια. Αν θέλετε να κατευθύνετε  τις καταστάσεις και τις εξελίξεις κινηθείτε συνετά και σκεπτόμενα, δώσετε χρόνο στα γεγονότα, όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο την κατάλληλη στιγμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ζωηράδα θα υπάρξει στις ερωτικές σας διαθέσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας, να βγείτε εκτός κατεστημένου. Σήμερα θα έχετε την διάθεση και τον ενθουσιασμό να περάσετε σε ερωτικές διεκδικήσεις με γνωστά ή άγνωστα άτομα, θα σας δοθεί η κατάλληλη πρόκληση να αναλάβετε δυναμική δράση. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε σε κυνήγι ερωτικών περιπετειών.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θα κρατηθείτε μακριά από εντάσεις, πραότητα και θετική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις φιλικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς. Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν αιωρούμενα ζητήματα ή αρνητικές υποθέσεις. Ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, σήμερα καινούργια πρόσωπα θα σας πλησιάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, σήμερα ανανεωμένη θα είναι η ψυχολογία σας, η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να περάσει σε προσωπικές εξομολογήσεις. Τολμηρή και εύθυμη θα είναι η καρδιά σας, σε φιλική συνάντηση δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, σήμερα η ερωτική σας πορεία ενδέχεται να πάρει τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ραγδαίες ερωτικές αλλαγές που όλες θα είναι θετικές και ευχάριστες.