Οι Αρχές της Πιερίας χειρίζονται την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο κορίτσι με φερόμενο δράστη τον πατέρα της

255

Στην Πιερία σχηματίστηκε ο φάκελος της δικογραφίας του φερόμενου ως δράστη κακοποίησης της τεσσάρων ετών κόρης του, μια υπόθεση που έγινε γνωστή αρχικά χθες ως συμβάν σχετιζόμενο με τη Λάρισα.

Ωστόσο σύμφωνα με επικοινωνία του larissanet.gr τόσο οι αστυνομικές όσο και οι εισαγγελικές αρχές δήλωναν άγνοια για την υπόθεση με την σύγχυση να δημιουργείται γύρω από το σπίτι του 47χρονου δράστη που φέρεται να είναι στα παράλια της Λάρισας.

Θυμίζουμε πως όπως έγινε γνωστό, ο άντρας συνελήφθη στις 27 Φεβρουαρίου και σήμερα κρατείται στις φυλακές Γρεβενών για την πράξη της ασέλγειας σε βάρος της ανήλικης κόρης του. Χθες το Χαμόγελο του Παιδιού σε ανακοίνωση του ανέφερε πως  «27.02.2024 και τις πρώτες πρωινές ώρες, λάβαμε ανώνυμη κλήση στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056 από πολίτη, ο οποίος μας ανέφερε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση 3 χρόνου κοριτσιού από άνδρα, πιθανόν, πατέρα του. Λόγω του επείγοντος και της κρισιμότητας της αναφοράς και στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας του Οργανισμού μας με τις Αστυνομικές Αρχές πανελλαδικά, προχωρήσαμε σε τηλεφωνική σύνδεση του ατόμου που μας κάλεσε με την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής, η οποία επιλήφθηκε άμεσα της υπόθεσης».

Ο άνδρας λοιπόν σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φέρεται να συνελήφθη σε περιοχή της Πιερίας με την δικογραφία να την χειρίζεται η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Χθες ο δικηγόρος του 47χρονου δήλωσε στο mega πως «Η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού έδειξε πως δεν υπάρχει κανένα σημάδι σεξουαλικής κακοποίησης. Έχουμε ζητήσει παιδοψυχιατρική εξέταση του παιδιού για να διαπιστώσουμε εάν αυτό που είπε το παιδί, είναι βιωματική εμπειρία ή είναι αποτέλεσμα κάποιας φανταστικής ιστορίας που κάποιος την είπε στο παιδί» και πρόσθεσε ότι ο 47χρονος με την πρώην σύζυγο του και μητέρα του παιδιού έχουν ένα «πολύ κακό διαζύγιο».  Να σημειωθεί πως σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ ο 47χρονος φέρεται να είχε μαζί του το παιδί στο πλαίσιο της συναινετικής λύσης γάμου και ρύθμισης επιμέλειας και διατροφής  τέκνου.