Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (8/02)

463

Σήμερα το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ημέρα θα σε ωθήσει να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες οι οποίες θα είναι βοηθητικές για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις και τις έννοιες της καθημερινότητας. Το διάβασμα ενός βιβλίου, μία βόλτα σε ένα αγαπημένο μέρος όπως επίσης και η παρακολούθηση μιας αγαπημένης σου ταινίας είναι μερικά από αυτά που θα φέρει σαν σκέψεις αυτό το εξάγωνο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή μέρα φίλοι Κριοί σας βοηθά, να γίνετε περισσότερο διορατικοί και διαισθητικοί στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, να αμβλύνετε τις όποιες αντιθέσεις υπάρχουν με άτομα της οικογένειας και με τους έμπιστους φίλους σας. Επιλύστε γρήγορα και αστραπιαία ένα ζήτημα που έχει προκύψει με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην δικαιολογείτε καταστάσεις χωρίς να πάρετε εξηγήσεις, μην δημιουργείτε εντυπώσεις που μπορεί να γυρίσουν εναντίον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, σήμερα λίγα θα ακούτε πολλά θα καταλαβαίνετε. Η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε ουσιαστικές συναισθηματικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε ερωτικά κεφάλαια με πρόσωπα που έπαψαν πλέον να σας ενδιαφέρουν. Ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα σας παρουσιαστεί σε εντελώς ξαφνική στιγμή, ο ερωτισμός και  ο αυθορμητισμό σας θα σας οδηγήσουν σε θερμό αποτέλεσμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μην βιάζεστε αγαπητοί Ταύροι να απαντήσετε σε ερωτήματα και προβληματισμούς των συναδέλφων και των οικείων σας σήμερα, αν δεν σιγουρευτείτε απόλυτα, πως δεν θα δημιουργήσετε γύρω σας επιθετικότητα και ανταγωνιστική διάθεση. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, φροντίστε για την αρμονία και την γαλήνη της ερωτικής σας ζωής, ισορροπήστε την κατάσταση στην σχέση σας αγκαλιάζοντας το ταίρι σας με αμοιβαιότητα, ζεστασιά  και εντιμότητα συναισθημάτων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να διεκδικήσετε παλιές ξεχασμένες σας επιθυμίες ή σχέσεις, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα, η συμβουλή μου είναι να μη στηριχτείτε μόνο στις προσωπικές σας εικασίες. Πριν πάρετε ριζικές αποφάσεις καλό θα είναι πρώτα να περάσετε από ένα είδος δοκιμαστικής περιόδου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην επιμένετε πεισματικά και εγωιστικά στις δικές σας απόψεις σήμερα φίλοι Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις ευνοούν την καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, δημιουργείται η επιτακτική ανάγκη να καλλιεργήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και τις επαφές σας, αποκλειστικά για το δικό σας συμφέρον. Κάντε ασυνήθιστες και πρωτότυπες προτάσεις στον ερωτικό σας σύντροφο, εκμεταλλευτείτε την ευλυγισία και την ευελιξία του λόγου σας για να κατακτήσετε τις ερωτικές σας φιλοδοξίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, τηλεφώνημα και συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που προσφάτως τσακωθήκατε ή χωρίσατε. Στις επαφές σας θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα  δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, τώρα θα ξεμπλοκαριστούν καταπιεσμένα αισθήματα. Η συζήτηση που θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη προσωπικού ραντεβού!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αντιδράστε με γρήγορες, σβέλτες και όχι νωχελικές κινήσεις σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, μπροστά στις προκλήσεις και τις παγίδες της επαγγελματικής και κοινωνικής σας ζωής, μην εμπιστεύεστε τα συναισθηματικά σας μυστικά σε ανθρώπους που δεν θέλουν την ευτυχία σας, προστατέψτε τις μακροχρόνιες, δοκιμασμένες σχέσεις σας από καβγάδες και διαφωνίες. Δείτε με λιγότερη ευαισθησία και περισσότερη λογική, τα προβλήματα στον δεσμό σας, επουλώστε πληγές που προκαλούν εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα τυχαίο συμβάν θα σας αναγκάσει να επικεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό ζήτημα που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να δώσετε ικανοποιητική λύση. Έρχονται στο προσκήνιο παλιές ερωτικές υποθέσεις, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία ή αβεβαιότητα. Ενδέχεται να αποφασίσετε να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο από τα παλιά,  εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, μιλήστε ελεύθερα και με ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Υλοποιήστε τα επαγγελματικά σχέδια και τις προσωπικές σας επιθυμίες φίλοι Λέοντες, προσπαθήστε να κάνετε πράξη ακόμα και τα πιο δύσκολα συναισθηματικά σας όνειρα, εκμεταλλευτείτε την διαύγεια του μυαλού σας και την θετική σας έμπνευση, για να διεκπεραιώσετε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει στην δουλειά σας και την ερωτική σας ζωή. Όποια και αν ήταν μέχρι τώρα η εξέλιξη στην σχέση σας, από σήμερα αναζωπυρώνονται το έντονο πάθος και τα καθάρια, αληθινά συναισθήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, με αυθορμητισμό και εκφραστικότητα θα σας εξοπλίσει η μέρα. Αυτή τη φορά θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας να εκδηλωθείτε ερωτικά, μια τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο που έχετε καιρό στο στόχαστρο σας θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να πρωτοτυπήσετε, στόχος σας θα είναι να αποφύγετε το προβλέψιμο. Σήμερα θα καταφέρετε να εκπλήξετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, με δικές σας κινήσεις θα ανοιχτεί δρόμος ερωτικής σχέσης.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μπορείτε σήμερα αγαπητοί Παρθένοι να βάλετε τα γερά θεμέλια μιας επαγγελματικής συμφωνίας που δικαιώνει τις επιδιώξεις σας και ανταμείβει τους κόπους σας. Έχετε αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, αγγίξτε τους ερωτικούς σας στόχους στην τρυφερή αγκαλιά του άλλου σας μισού, δεχτείτε την βοήθεια και την συμπαράσταση του δεσμού σας στις όποιες θετικές σας προσπάθειες, ηρεμήστε και χαλαρώστε με την φροντίδα των δικών σας αγαπημένων ανθρώπων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στην ρουτίνα της ερωτικής σας καθημερινότητας. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε έναν συγκριμένο χώρο που δεν αποκλείεται ένας καινούργιος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του, θα υπάρξουν ανατροπές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που θα θελήσετε να αλλάξετε τα ερωτικά σας σχέδια. Ακολουθήστε τα αισθήματα σας, ωστόσο μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ξαφνικά, αιφνιδιαστικά νέα στον χώρο της δουλειάς σας, ίσως ταράξουν λίγο την ηρεμία και την ησυχία σας σήμερα φίλοι Ζυγοί, πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεται να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση με ήρεμους και χαλαρούς τόνους και διάθεση, αποφεύγοντας τις εκρήξεις και τις εντάσεις στο περιβάλλον που κινείστε. Αφυπνίστε το δυνατό πάθος και την φλόγα της αγάπης στην ερωτική σας ζωή οι ζευγαρωμένοι, ενδώστε με όλο το είναι και το ενδιαφέρον σας σε μια καινούρια γνωριμία οι αδέσμευτοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόοπτες συναντήσεις και αυθόρμητες εκδηλώσεις θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας υποθέσεων, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Σήμερα μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο θα υπάρξει η προοπτική επανασύνδεσης. Συζητήσιμη και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, θα αφήσετε περιθώριο προσέγγισης. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει νέα γνωριμία, καταφθάνει στη ζωή σας καινούργιο πρόσωπο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα μικροθέματα υγείας που ίσως σας παρουσιαστούν σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, μια ξαφνική ανατροπή στην δουλειά σας ίσως αλλάξει τα σχέδια και τα πλάνα σας, πράγμα που δεν πρέπει να σας απογοητεύει και να σας θυμώνει, αλλά να σας δίνει δύναμη και κουράγιο, για να συνεχίσετε να κυνηγάτε τα όνειρά σας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Οι αδέσμευτοι μην αφήσετε να χαθεί η ευκαιρία για μια εξαιρετική γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα χαρακτηρίζεστε από οξυδέρκεια και έντονη διαίσθηση. Βασική σας επιθυμία θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που άρχισαν να ταλαιπωρούν τη σχέση σας, σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να τακτοποιήσετε θέματα που αφήσατε να εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε οριστική απόφαση. Σήμερα δεν αποκλείεται να έχετε απρόοπτη συνάντηση με πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αποφύγετε να βγάλετε βιαστικά και γρήγορα συμπεράσματα φίλοι Τοξότες για τις επιθυμίες και τα σχέδια των αγαπημένων σας προσώπων και των συναδέλφων σας, αφουγκραστείτε αρχικά τις φιλοδοξίες και τις ανάγκες των γύρω σας, συγκεράστε τις απόψεις και τα θέλω σας με τους οικείους σας και τον ερωτικό σύντροφο. Η σημερινή μέρα, βοηθά να πραγματοποιηθούν οι βραχυπρόθεσμες συναισθηματικές σας προσδοκίες, να πάρουν σάρκα και οστά τα ερωτικά σας όνειρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα έχετε τη διάθεση για πρωτοποριακές αλλαγές, για βελτίωση και για μελλοντικά σχέδια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση, θα καταφέρετε να αλλάξετε την πορεία την ερωτικής σας ζωής, ωστόσο σας συμβουλεύω να αποφύγετε την ανυπομονησία, όλα θα γίνουν σταδιακά βήμα βήμα. Ναι μεν θα διαθέτετε εξυπνάδα και διαίσθηση, όμως προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε οι κινήσεις σας να είναι συνειδητές και οργανωμένες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι σημερινές αστρολογικές συγκυρίες αγαπητοί Αιγόκεροι, υπόσχονται ευχάριστες εκπλήξεις και προσωπικές επιτυχίες, ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να επωφεληθείτε από μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία που αιφνιδιάζει τον ερωτισμό και το ενδιαφέρον σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες με το παρελθόν, κάντε διακανονισμούς και συμφωνίες με τους συνεργάτες και τις κοινωνικές σας επαφές, αφήστε στο χθες την συναισθηματική κούραση, μην δίνετε άφεση αμαρτιών χωρίς όρους σε μια επανασύνδεση που έρχεται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η μέρα θα σας φέρει αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και ερωτικές αλλαγές, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε μελλοντικά. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε πρόσωπο που θα δώσει νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορείτε να ανατρέψετε τα κακώς κείμενα της καθημερινότητάς σας φίλοι Υδροχόοι, είτε αφορούν στην δουλειά σας είτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, με τις μεγαλοφυείς και έξυπνες ιδέες σας, με την ευστροφία και την εξυπνάδα του μυαλού σας, με τις γρήγορες αλλά ουσιαστικές σας κινήσεις στην συναισθηματική σας ζωή. Στοχεύστε στην ουσία του δεσμού σας, μην παραμελείτε να καλλιεργείτε την αρμονία και την γαλήνη στις στιγμές με το ταίρι σας, ισορροπήστε τα θέλω και τα πρέπει της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, ευχάριστες συναντήσεις θα φέρουν νέα ερωτικά ανοίγματα. Για εσάς τους ερωτικά μόνους είναι πολύ πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία, ένα συμπαθητικό αεράτο και αυθόρμητο πρόσωπο θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Προμηνύεται αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης, θα ενθουσιαστείτε, ωστόσο μην προκαθορίσετε το μέλλον, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και τα παρορμητικά όνειρα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, που δεν θα πρέπει να σας αγχώνουν και να σας στεναχωρούν, αλλά να σας δίνουν δύναμη και θάρρος για να ξεπεράσετε με νηφαλιότητα και περίσκεψη τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Αναθεωρήστε τις απόψεις σας για το ταίρι σας ή για κάποιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας, αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα θέλω του δεσμού σας, αγκαλιάστε την σχέση σας με τρυφερότητα και στοργή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, οι σκέψεις και οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ το συνηθισμένο. Εσάς τους ερωτικά μόνους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, ευχάριστη συνομιλία θα ανοίξετε με γοητευτικό πρόσωπο. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στη ζωή σας, προσοχή στις επιπόλαιες ή βιαστικές αποφάσεις.