“Η Αφροδίτη με τη Γούνα” …. μάγεψε την Κατερίνη (φωτο, video)

829

Της Μαρίας Βούλγαρη,

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ένα έργο το οποίο σκηνοθετεί η Ρέινα Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν ο Αργύρης Αγγέλου και η Βαρβάρα Λάρμου περιοδεύει και έτσι την Πέμπτη το βράδυ στο γεμάτο απο κόσμο θέατρο COMMEDIA του Θανάση Μαργαρίτη στην Κατερίνη, όσοι προλάβαμε να κλείσουμε θέσεις από νωρίς απολαύσαμε την συγκεκριμένη παράσταση!

Δεν θα περιγράψω τις λεπτομέρειες του έργου, το οποίο κάποιος ίσως χαρακτηρίσει… τολμηρό, αλλά τις ερμηνείες των δύο ηθοποιών επί σκηνής. Του Αργύρη Αγγέλου και της Βαρβάρας Λάρμου, που εγώ προσωπικά την έβλεπα για πρώτη φορά. Θεωρώ ότι για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του θεατή για μία ώρα περίπου και ειδικά όταν επάνω στην σκηνή βρίσκονται μόνο δύο άτομα, με σχεδόν ανύπαρκτα και λιτά σκηνικά, δεν είναι εύκολο.

Ο Αργύρης Αγγέλου, συγκλονιστικός, έκανε κτήμα του τον ρόλο, εναρμονίστηκε με αυτόν και κάποια στιγμή σε έβαζε ως θεατή στην διαδικασία της σκέψης ότι μπορεί και να σου άρεσε αυτό που έβλεπες.

Η ερωτική εμμονή με το αντικείμενο του πόθου του, η εξουσία και η σκληρότητα! Η Βαρβάρα Λάρμου η οποία στην κυριολεξία επί σκηνής αλλάζει αρκετούς ρόλους και απο μια ατάλαντη ηθοποιός, η Βάντα, μεταμορφώνεται και πείθει τον Τόμας έτσι ώστε να διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό του, ειλικρινά μας γοήτευσε όλους.

“Η Αφροδίτη με τη Γούνα” είναι μια ειλικρινής και ανεπιτήδευτη παρουσίαση της σχέσης μεταξύ της ωμότητας και του έρωτα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) Αν λοιπόν η Αφροδίτη με την Γούνα περάσει απο την πόλη σας, να πάτε να την δείτε. Συγκλονιστικές ερμηνείες και αλήθειες που ίσως είναι δύσκολο να παραδεχτούμε.

[/video]
[/video]