Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (4/11)

3082

Σήμερα η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ημέρα θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και μία ρομαντική διάθεση η οποία ενδεχομένως να επηρεάσει ακόμα και τον τρόπο που βλέπεις κάποια πράγματα. Η συναισθηματική υπερχείλιση θα αποτελέσει χαρακτηριστικό της αντίθεσης Αφροδίτης-Ποσειδώνα και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα όσον αφορά πρόσωπα και καταστάσεις. Δώσε μεγάλη προσοχή και στον αισθηματικό τομέα ώστε να μην επενδύσεις σε κάποιον που μπορεί «να φαίνεται χρυσός αλλά να μην είναι.» Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως η έντονη παρορμητικότητα και ο ενθουσιασμός σας με το κάθε τι που σας γοητεύει, να σας στοιχίσει σήμερα φίλοι Κριοί, αν δεν κάνετε εύστοχες κινήσεις και ουσιαστικές επιλογές για τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Επικεντρωθείτε στα φλέγοντα θέματα που σας απασχολούν, μην φλυαρείτε με λόγια και ματιές που μπερδεύουν τις αποφάσεις σας, δείξτε την αγάπη σας στον ερωτικό σύντροφο με ειλικρινείς και έντιμες, συναισθηματικές στιγμές, αποφύγετε τις εντάσεις και τον ανταγωνισμό με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε εντάσεις με το ταίρι σας. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας διακατέχει,  το νου σας να μην παγιδευτείτε στις ίδιες σας τις αντιδράσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για άμεσες αλλαγές, εσείς οι χωρισμένοι για την ώρα κάντε λίγη υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα αγαπητοί Ταύροι, το πιθανότερο είναι να παλεύετε με τον ίδιο σας τον εαυτό και να κουμαντάρετε τις σκέψεις σας, για να μην γυρίσουν σε κάποιο άσχημο γεγονός του παρελθόντος, για να μην υποφέρετε από εικόνες και παραστάσεις που σας είχαν πληγώσει. Μην κοιτάζετε πίσω σας, δημιουργείστε τις προϋποθέσεις για ένα νέο, συναισθηματικό ξεκίνημα, πατήστε γερά τα πόδια σας στην γη, έχοντας στόχο ζωής έναν ειλικρινή και ανταποδοτικό έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αναστατωμένη θα είναι η στάση σας, προσοχή να μην υποκύψετε σε αισθήματα ζήλειας. Η τάση που θα έχετε να μείνετε πεισματικά προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας απόψεις δεν θα φέρουν επιτυχημένη κατάληξη στις συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ίσως να σας φανεί περίεργος ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει, ωστόσο οι επαφές σας θα πάρουν τελικά θετικές διαστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι πολύ πιθανό να δυσαρεστηθείτε με κάποιες ανατροπές και ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι, τέτοιες που ίσως επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με ανωτέρους και συναδέλφους. Οι δυσαρμονικές όψεις της ημέρας μαζί με τους άλλους πλανήτες μπορεί να εξάρουν τον εκνευρισμό και τον θυμό σας για τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, χαμηλώστε τους τόνους και επιστρατέψτε το διπλωματικό σας ταλέντο για να μην υπάρξει μια επικίνδυνη ρήξη στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια και γεγονότα που θα διχάσουν την καρδιά σας. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα περάσει σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, στηριχτείτε σε αυτά που θα ακούσετε και όχι σε αυτά που θα υποθέσετε. Απρόοπτες εξελίξεις θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψη σας κατά συνέπεια και τη στάση σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αρκετές μάχες εξελίσσονται σήμερα μπροστά σας αγαπητοί Καρκίνοι, είτε με τους συναδέλφους, είτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που αν δεν αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, τότε ίσως υπάρξουν ανατρεπτικές καταστάσεις και εξελίξεις που δεν θα μπορούν να διορθωθούν. Ενισχύστε την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας συζητώντας με τον ερωτικό σας σύντροφο τα προβλήματα της σχέσης σας, μην υψώνετε τείχη οι αδέσμευτοι φίλοι στις συναισθηματικές ευκαιρίες για μια ιδανική γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει το ενδεχόμενο να πέσετε σε βαριές ίσως και καχύποπτες σκέψεις, δεν αποκλείεται να είναι κάπως σκοτεινή η εκδοχή που θα δώσετε σε συγκεκριμένες ερωτικές σας καταστάσεις. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αναλύσετε και να εξηγήσετε τα αισθήματα σας, τις φοβίες σας, τις ανασφάλειες σας. Προχωρήστε σε αυτή την ψυχική ενδοσκόπηση, θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις για το ερωτικό σας μέλλον.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καλείστε σήμερα αγαπητοί Λέοντες να βρείτε τις λύσεις και τις απαντήσεις σε κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές που είναι πιθανό να προκύψουν στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας επαφές, να ματαιώσετε ένα επαγγελματικό ή συναισθηματικό ταξίδι που είχατε προγραμματίσει, να μην παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση. Μην δίνετε σημασία σε μικροπρέπειες που προκύπτουν με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μην χαλάτε τις στιγμές με το ταίρι σας για άσκοπες και ανούσιες λεπτομέρειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ίσως να εμφανιστεί μια ελαφριά κυκλοθυμία στις διαθέσεις σας, η καρδιά σας ενδεχομένως να είναι μια ζέστη μια κρύο. Για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση σας συμβουλεύω να αποφύγετε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας, μην του μεταδώσετε την άστατη ψυχική σας διάθεση. Για τους ερωτικά μόνους θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο με θερμές προθέσεις, καλό θα είναι να μην το απορρίψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εάν θέλετε πραγματικά και ουσιαστικά να προχωρήσετε στην δουλειά σας, αν επιθυμείτε να απεγκλωβιστεί η ερωτική σας ζωή από τα προβλήματα και τα μπερδέματα, μην γίνεστε ισχυρογνώμονες και αδιάλλακτοι σήμερα φίλοι Παρθένοι με τους φίλους, τους συναδέλφους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ρισκάρετε μια λυτρωτική συζήτηση με το ταίρι σας χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις, πάρτε από κοινού αποφάσεις για την ευτυχία της σχέσης σας, κάντε ουσιαστικές και ξεκάθαρες επιλογές για το αύριο του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξουν επικοινωνιακές αναποδιές, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τον καχύποπτο και αρνητικό τρόπο σκέψης. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις δώστε χρόνο στα γεγονότα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις αλλά οι ανάλογες εξηγήσεις θα φέρουν τελικά θετική έκβαση. Αν είστε ερωτικά μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, ωστόσο μη βιαστείτε για άμεση κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ανταγωνιστική διάθεση και ο εκνευρισμός σας με τα πρόσωπα και τα θέματα που σας περιστοιχίζουν σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε καταστάσεις και διαδικασίες που θα χρειαστεί να αποδείξετε το δίκιο σας. Δείξτε ανεκτικότητα και υπομονή σε οτιδήποτε καθυστερεί τις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας να γίνουν πράξεις, μην καταπιέζετε το άλλο σας μισό να κάνει το επόμενο βήμα, αφήστε τις πρωτοβουλίες στην αντίθετη πλευρά, παγώστε για λίγο το χρόνο, είναι για το καλό της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δε θα είναι κατασταλαγμένη και ήρεμη η σκέψη σας, θα μπείτε σε λαβύρινθο αναζητήσεων, εξηγήσεων, και αποφάσεων. Ίσως να υπάρξουν απαισιόδοξα σενάρια στο μυαλό σας, δεν αποκλείεται να πέσετε σε δίλλημα σχετικά με τον αν πρέπει να αλλάξετε ριζικά τα δεδομένα της ερωτικής σας καθημερινότητας. Μπερδεμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σας, αφήστε τα γεγονότα να τρέξουν χωρίς να αγχώνεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μην δίνετε σήμερα λαβές και δικαιώματα φίλοι Σκορπιοί σε συνεργάτες και οικεία πρόσωπα για να ανοιχτούν θέματα που δεν σας συμφέρει και αφορούν κυρίως την δουλειά σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις, γιατί είναι πολύ πιθανό να προκληθούν εντάσεις και διαφωνίες που δεν είναι για το συμφέρον σας. Αντιδράστε με ήπιο και ισορροπημένο τρόπο σε μια συζήτηση με το άλλο σας μισό, μην οξύνετε και μην ηλεκτρίζετε την ατμόσφαιρα στον δεσμό σας με λόγια που ίσως αργότερα μετανιώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ενδέχεται η στάση σας να είναι άκαμπτη ή εγωιστική, στους διάλογους με το ερωτικό σας ταίρι θα υπάρξει πείσμα και αδιαλλαξία. Αν δεν θέλετε να δημιουργούν θυμοί ή κόντρες μεγάλης διάρκειας τότε προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρότητα, αποφύγετε την πίεση. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους έρχονται αποκαλυπτικά γεγονότα, θα μάθετε απ το πρώην ταίρι σας καταστάσεις που δεν γνωρίζατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι αμφίρροπες και αρκετά μπερδεμένες όψεις της ημέρας, σήμερα αγαπητοί Τοξότες, είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σε επιλογές για την δουλειά σας και την προσωπική σας καθημερινότητα που δεν σας αντιπροσωπεύουν ολοκληρωτικά, γι’ αυτό σκεφτείτε προσεκτικά τα επόμενα βήματά σας είτε αυτά αφορούν τα επαγγελματικά σας, είτε επηρεάζουν την συναισθηματική σας ζωή. Προστατέψτε τα κεκτημένα σας, αγκαλιάστε το ταίρι σας με αισιοδοξία και αφοσίωση, μην αναποδογυρίζετε το γάλα από την κανάτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε κάπως ανασφαλείς, αστάθεια θα υπάρξει στις επιθυμίες σας, επιρρεπείς θα είστε σε παρεξηγήσεις και διαστρεβλώσεις. Σήμερα ενδέχεται να νιώσετε φόβο πως χάνετε τον έλεγχο της σχέσης σας προσοχή στις αποφάσεις σας. Τηλεφωνική συνομιλία θα έχετε με ένα ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά, κρατήστε θετική στάση, μην απορρίψετε την πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν είναι η ευνοϊκότερη ημέρα φίλοι Αιγόκεροι για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, για την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας, για να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, γιατί είσαστε αρκετά αγχωμένοι και νευρικοί, γιατί μπορεί να γίνετε εριστικοί στις κουβέντες και εξουσιαστικοί στις πράξεις σας. Ηρεμήστε και ισορροπήστε την εσωτερική διάθεση και τις επιθυμίες σας, σκεφτείτε πως δεν αξίζει να χάσετε μια σοβαρή σχέση ζωής, από ασήμαντους και ευτελείς λόγους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μπερδεμένη θα είναι η στάση σας, ενδεχομένως να κυριαρχήσουν στο μυαλό σας απαισιοδοξίες σκέψεις.  Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι,  με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες, ωστόσο προσπαθήστε να μην πιέσετε τις καταστάσεις, για την ώρα ίσως να μην καταφέρετε να κλείσετε τα ζητήματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αντισυμβατική και περιπετειώδης σας διάθεση αγαπητοί Υδροχόοι, αποτυπώνεται στις συναναστροφές και τις συμφωνίες που κάνετε στην δουλειά σας και την κοινωνική σας καθημερινότητα και αυτό το γεγονός έχει σαν επακόλουθο να δημιουργείτε γύρω σας και αντιπάθειες αλλά και φανατικούς υποστηρικτές. Προκαλέστε τον θαυμασμό και τον ερωτισμό του αντίθετου φύλου οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι φίλοι μαγνητίστε τον αισθησιασμό και το πάθους του συντρόφου σας δημιουργώντας ήρεμες στιγμές ευτυχίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχύποπτες σκέψεις, σήμερα ενδοιασμοί και επιφυλάξεις ενδεχομένως να φρενάρουν τη δράση σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στην σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, ίσως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε στόχους και βλέψεις. Η εμφάνιση ενός ελκυστικού προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, ωστόσο οι εξελίξεις θα κυλήσουν αργά, το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην ταράζεστε σήμερα με το παραμικρό φίλοι Ιχθύες και μην επηρεάζεστε αρνητικά από γεγονότα και καταστάσεις που δεν σας αφορούν άμεσα και δεν προκαλούν ανησυχία στις δικές σας επιδιώξεις και τα σχέδια που κάνετε για το κοντινό μέλλον. Σκεφτείτε λογικά και ρεαλιστικά τα προβλήματα που σας απασχολούν, οργανώστε τα επόμενα βήματά σας στην συναισθηματική σας ζωή με ήρεμες και γαλήνιες αποφάσεις που απομακρύνουν τον κίνδυνο μιας έκρυθμης και εριστικής κατάστασης στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ίσως να νιώσετε καταπιεσμένοι ή δυσαρεστημένοι. Έντονες συζητήσεις θα ανοίξετε με το ερωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να μην αγχωθείτε, προσπαθήστε να κρατήσετε χαλαρή στάση. Για εσάς τους χωρισμένους έρχεται αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από τον τρόπο σκέψης σας. Για εσάς τους ελεύθερους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που γνωρίζεστε από καιρό, θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις, θα σας φανερώσει την έλξη του για εσάς.