Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (12/09)

5856

Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η Σελήνη θα συναντήσει για ακόμη μία φορά τον Ουρανό -αυτή τη φορά μέσω μιας όψης τετραγώνου- και μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης και πόλωσης σε κάποιες συζητήσεις ή επαφές που θα υπάρξουν μέσα στην ημέρα. Όσο πιο ευέλικτος και διαλλακτικός είσαι -κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο- τόσο πιο εύκολο θα είναι να διαχειριστείς οποιοδήποτε ζήτημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θα απολαύσετε νέες, αξέχαστες εμπειρίες από σήμερα. Ο έρωτας σας χτυπήσει η πόρτα, θα σας στοχεύσει με το βέλος του με μια νέα ερωτική περιπέτεια. Θα του αντισταθείτε; Οι δεσμευμένοι διασκεδάστε με το/τη σύντροφό σας, περνώντας στιγμές πάθους και ηδονής. Από την άλλη, θα πρέπει να δείξετε επιφυλακτικότητα σε κάποια λόγια που θα ακούσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να δώσετε οριστικό τέλος σε ερωτικές σχέσεις που σας καταπιέζουν ή που δε σας ικανοποιούν. Ίσως να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις με το ερωτικό σας ταίρι, ωστόσο μην αγχωθείτε, το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους έρχεται μεγάλη αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική ερωτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας γνωρίζει πολύ καλά, θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις καταφέρνοντας να κερδίσει τελικά το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Χαρίστε του στιγμές ερώτα και πάθους και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Ακουστέ τη καρδιά και όχι το μυαλό σας, γιατί η καρδιά βλέπει καλύτερα τα ερωτικά πράγματα. Κάντε πράγματα που αγαπάτε και θέλει η ψυχή σας. Τα άστρα επιφυλάσσουν ό,τι καλύτερο για τη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα τα ξαναβρείτε με ερωτικό πρόσωπο που τσακωθήκατε και που οι μεταξύ σας κόντρες ή παρεξηγήσεις σας οδήγησαν σε χωρισμό. Θα αποκτήσετε και πάλι συστηματικές επαφές, τώρα οι συνθήκες και τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Σήμερα θα συμβεί μεταξύ σας προσωπική συνάντηση που θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανό να ακουστούν δεσμευτικές υποσχέσεις. Δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα, έρχονται εξελίξεις αισιόδοξες και ενθαρρυντικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα φέρετε τα πάνω κάτω για να αλλάξετε τη καθημερινή σας ρουτίνα, που σας έχει κουράσει. Το παρελθόν σας φαίνεται πως θα αρχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτή τη περίοδο. Ξεχάστε ό,τι σας στεναχωρεί και δείτε τη ζωή από τη θετική της πλευρά. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να δείτε φίλους και να περάσετε όμορφα. Εκμεταλλευτείτε την!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο να εξασφαλίσετε την αρμονία και την ισορροπία στην ερωτική σας ζωή, σήμερα θα θελήσετε να δείξετε την απαιτούμενη κατανόηση και συγκατάβαση. Εσείς από μόνοι σας θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για να καταφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας φανερώσει τη σκέψη του και τα αισθήματα του για εσάς, θα ακουστούν λόγια που ανεπιφύλακτα σας συμβουλεύω να τα εμπιστευτείτε. Αν επιθυμία σας είναι η δέσμευση, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να στρώσετε πρόσφορο έδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα φίλοι Καρκίνοι, φροντίστε να μην περάσετε όλη σας την ημέρα με το βλέμμα στραμμένο σε ένα ανοιχτό παράθυρο, περιμένοντας να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες και οι επιδιώξεις σας με το μαγικό ραβδί της καλής νεράιδας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας για να αισθανθείτε σιγουριά και σταθερότητα γύρω σας, για να ανακτήσετε τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον σας για τη ζωή, για να μην είστε ευάλωτοι σε κάθε πρόκληση ή παγίδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια συγκεκριμένη πρόταση θα ανανεώσει την καρδιά σας και ταυτόχρονα θα σας ενθαρρύνει στο να αλλάξετε τα ερωτικά σας σχέδια. Κάποιο πρόσωπο θα σας βγάλει από την ρουτίνα δίνοντας νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Δε θα αποφύγετε τις εξομολογήσεις, δε θα νιώσετε κανένα είδος ερωτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο που θα αποτελέσει ολοκαίνουργια γνωριμία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Love is in the air! Η αγάπη, ο έρωτας και το παθός δε ξεφεύγουν ποτέ από την καθημερινότητά σας. Τα θετικά συναισθήματά σας θα φέρουν κοντά σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Η διαίσθησή σας, σας βοηθάει ώστε να βρίσκετε ακριβώς το στόχο σας. Τώρα θα βρεθείτε στο επίκεντρο και θα εισπράξετε πολλά κομπλιμέντα. Αφήστε τα προβλήματα και τους ανθρώπους που σας κάνουν κακό στην άκρη. Η τύχη είναι με το μέρος σας!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από αυτό που ταλαιπωρεί την ψυχολογία σας. Έρχονται γεγονότα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, θα κλείσουν μια και καλή δυσάρεστες καταστάσεις ή σχέσεις. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα δοθεί λύση σε ζήτημα που σας προκάλεσε τον χωρισμό. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι φιλίες σας, σας κρατούν απασχολημένους το τελευταίο διάστημα και θα αναρωτηθείτε αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας ή όχι. Ωστόσο, πάντα θέλουμε να έχουμε κάποιον δίπλα μας. Είτε στα δύσκολα, είτε στα εύκολα. Γι’ αυτό, αδράξτε τη μέρα και σκεφτείτε σοβαρά την προσωπική σας ζωή. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για το μέλλον της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να τα δείτε όλα από τη θετική τους πλευρά. Θα προκύψουν συναντήσεις και συνομιλίες με πολύ όμορφη κατάληξη, η θερμή σας διάθεση θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα δείξετε θα προσελκύσει κοντά σας νέα πρόσωπα που κάποιο αυτά θα καταφέρει να σας κάνει να το δείτε με μάτι ερωτικό. Ετοιμαστείτε έρχονται απρόοπτες συναντήσεις, θα ζήσετε ερωτικές περιπέτειες θερμής κατάληξης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το ηθικό σας θα είναι ανεβασμένο, όπως και η ψυχολογική σας κατάσταση. Οι κόποι και οι αγώνες που κάνατε μέχρι τώρα, δε θα πάνε χαμένοι. Πολύ σύντομα θα έχετε επιτυχία και στον έρωτα. Νέες περιπέτειες θα σας κάνουν πρωταγωνιστές στην αγάπη, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα έχετε άνοιγμα για έντονες ερωτικές στιγμές, ουσιαστικές γνωριμίες, και απρόοπτες εξελίξεις. Ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι, τότε ετοιμαστείτε έρχεται προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας. Σε φιλικό περιβάλλον θα εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που θα είναι ιδανικό για να στηρίξετε παρόν και μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Έρωτας, πάθη και πολλά-πολλά ερωτικά παιχνίδια σάς περιμένουν απόψε. Ο έντονος αισθησιασμός και ερωτισμός οδηγούν σε ποικίλες ερωτικές φαντασιώσεις και όχι μόνο. Αν οι ερωτικές σας σχέσεις συναντούσαν προβλήματα αυτήν την περίοδο, θα μπορέσετε να τις βελτιώσετε και να γίνουν καλύτερες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ερωτική σταθερότητα, θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικές και πολύ εύστοχες ενέργειες. Σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτό που ζητάτε, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για καθοριστικές ερωτικές συναντήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα ένα γεγονός θα σας αποδείξει πως όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το επιθυμείτε σε βάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή είναι μία ημέρα συναισθηματικών ανακατατάξεων. Οικογενειακές ευθύνες και υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανό να σας εκνευρίσουν σήμερα και να σας κουράσουν. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης. Να είστε ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες, που θα κάνουν τη ζωή σας ευτυχισμένη και ευκολότερη. Άδραστε τη μέρα για να κάνετε πράγματα που αγαπάτε!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, τώρα θα πάρετε απόφαση να αφήσετε πίσω αναστολές, προκαταλήψεις και ανούσιους δισταγμούς. Καταφθάνουν δυνατές ερωτικές ανατροπές που θα προκληθούν με δική σας πρωτοβουλία και θα είναι όλες υπέρ σας. Θα πάρετε την ριζική απόφαση να απομακρυνθείτε μια και καλή από πρόσωπα ή σχέσεις που πλέον δεν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον της ζωής σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην ανησυχείτε. Βγείτε έξω, φλερτάρετε και βρείτε το άλλο σας μισό. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, το παθός και η σεξουαλικότητα θα σας ανεβάσουν σε άλλο ερωτικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι,  θα έχετε τη διάθεση να διοχετεύσετε τον ερωτισμό σας, να δημιουργήσετε καινούργια ερωτικά ανοίγματα χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις. Συναντήσεις, πρόσωπα και ευχάριστοι διάλογοι, θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα κι αν χειριστείτε σωστά την ελκυστικότητα σας, τότε προμηνύεται θερμή ερωτική εξέλιξη. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αφήσει τη σφραγίδα του στην ερωτική σας ζωή, ίσως να βρείτε το ταίρι που θα μπορέσει να σας κρατήσει δίπλα του σταθερά και μόνιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τώρα, μπορεί να έρθουν στη ζωή σας καινούργιοι έρωτες και να σας αναστατώσουν τη ζωή σας. Σπαστέ τα δεσμά και τα πρέπει σας και ζήστε τη ζωή έντονα. Περάστε ξέγνοιαστες στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάτε και κάντε δραστηριότητες που αρέσουν και στους δυο. Πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν και θα σας ζητήσουν κάποια χάρη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ερωτικούς, τολμηρούς, και ουσιαστικούς, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης ερωτικής έλξης, υποχωρούν τάσεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς ενδεχομένως να υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, ωστόσο μάλλον θα το δείτε ως περιπέτεια και όχι ως κάτι σοβαρό.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Τη σημερινή μέρα, θα είστε χαρούμενοι και θα κάνετε πράγματα που συνήθως δεν είναι στο χαρακτήρα σας. Σταματήστε να λέτε ψέματα στους δικούς σας ανθρώπους για το συμφέρον σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, οι συνεργασίες μπορεί να μη πάνε καλά αυτή τη περίοδο. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας και κάντε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ερωτικές συνομιλίες και ευχάριστα ραντεβού θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αναστολές και προκαταλήψεις, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της ερωτικής σας καθημερινότητας σας με συναισθηματισμό και έντονο ερωτισμό. Η αποφασιστικότητα σας να προχωρήσετε ερωτικά ένα βήμα πιο μπροστά, θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις και διαφόρων ειδών προκλήσεις. Η μέρα σας θα είναι ερωτική, η διάθεση σας ανέμελη, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε νέα ώθηση στις ερωτικές σας επαφές.