Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (26/06)

7712

Σήμερα το τετράγωνο του Άρη από το Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη με τον Ουρανό καταδεικνύει πως η σημερινή ημέρα χρειάζεται σούπερ προσοχή ώστε να μην φέρει εντάσεις, συγκρούσεις αλλά και ατυχήματα. Σήμερα θα βγεις κερδισμένος αν κρατήσεις αποστάσεις από καταστάσεις τις οποίες νιώθεις ότι υπάρχει ένα έκρυθμο κλίμα, καθώς δεν θα χρειαστεί πολύ για να «ανάψουν τα αίματα». Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θα εμφανιστείτε εξωστρεφείς,  ειλικρινείς συζητήσεις θα λύσουν προβλήματα. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πάνε πολύ καλά, σε ισορροπημένο κλίμα θα εξελιχτούν οι διάλογοι σας, θέστε όρους, περάστε σε δυναμικές διεκδικήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα έρχονται απρόοπτα γεγονότα, δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας, σήμερα συνειδητά θα αφήσετε την παρορμητικότητα να γίνει ο οδηγός των ενεργειών σας. Αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας. Σε περίπτωση που διεκδικήσετε επανασύνδεση θα την έχετε, αν τυχόν απομακρύνατε κάποιο πρόσωπο άθελα σας, τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία να επανορθώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε, στον επαγγελματικό σας τομέα θα καταφέρετε να κατοχυρώσετε τη θέση σας. Θα εισακουστούν οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, πρωτοποριακές θα είναι οι ιδέες σας. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα είστε επιρρεπείς σε λανθασμένες χρηματικές τοποθετήσεις. Μια συνάντηση με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε δυνατότητα σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε τις συνήθειες σας, στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από το καθιερωμένο. Η απόφαση σας να αλλάξετε στάση ζωής, θα έχει ως κατάληξη να βάλετε στην καθημερινότητα σας καινούργιο ταίρι. Αυτή τη φορά δε θα φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, προσπαθήστε να κρατήσετε υπό έλεγχο τα αισθήματα και τις αντιδράσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αισιόδοξη και εύθυμη θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Η έντονη κοινωνική σας διάθεση δε θα σας αφήσει να κλειστείτε στο εαυτό σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας, να το κάνετε, οι προτάσεις σας θα γίνουν όλες αποδεκτές. Δυνατή συναισθηματική έκπληξη θα φέρει η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο, αν ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, τότε ό,τι συμβεί θα είναι απολύτως ευχάριστο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να φανείτε και κάπως υπερβολικοί. Θα χαρείτε και θα ενθουσιαστείτε, η μέρα σας θα έχει όμορφα γεγονότα. Θα υπάρξουν συναντήσεις, συνομιλίες και ένα προσωπικό ραντεβού που θα τονώσει την αισιοδοξία  σας. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας βγάλει συναισθηματικά από το καβούκι σας, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη ανοιχτείτε χωρίς αναστολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα θελήσετε να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας. Σήμερα θα κινηθείτε αποφασιστικά, εσείς οι ίδιοι θα φέρετε αλλαγές στις επαγγελματικές σας συνθήκες, βασική σας επιθυμία θα είναι να ελέγξετε και να διαμορφώσετε τις καταστάσεις, ωστόσο προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση. Στον αισθηματικό σας τομέα ασφάλεια και ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, θα δοθεί άνοιγμα για θερμές συναισθηματικές συζητήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, από μόνοι σας θα ξεκινήσετε διαδικασία ενδοσκοπήσεων, ίσως να μην λείψουν τα διλλήματα. Θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα που θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε από το ταίρι σας. Εκδηλώστε άφοβα τα αισθήματα σας στο πρόσωπο που αγαπάτε, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπεκφυγές, φανείτε ξεκάθαροι το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και εφευρετική σκέψη, μην αφήσετε να πάνε χαμένα αυτά τα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Συναισθηματικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο. Θα είναι λάθος αν κρύψετε την έλξη σας, αυτό το άτομο θα περιμένει από εσάς το πράσινο φως.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, παίρνετε απόφαση να περάσετε σε ριψοκίνδυνες διεκδικήσεις έχοντας ως στόχο να εναντιωθείτε στη στασιμότητα. Απρόοπτη συνάντηση θα δώσει νέα πνοή στη προσωπική σας ζωή, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αποκτήσετε μια περιπετειώδης ζωή ή σχέση. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, αρπάξτε την ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και σε αισθηματικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα δεδομένα σας, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα φέρουν έντονες και ουσιαστικές εξελίξεις. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος, προμηνύεται νέο ξεκίνημα!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε παρορμητικές ενέργειες, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποτινάξετε τον αναγκαστικό συμβιβασμό που απαιτούν κάποιες καταστάσεις ή υποθέσεις. Ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από υπερβολική αισιοδοξία και να οδηγηθείτε σε εξτριμ ενέργειες. Σήμερα θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και ελευθέρα, ωστόσο το νου σας να μην δώσετε λάθος έκταση στα όρια της οικειότητας, φανείτε προσεκτικοί στις εκδηλώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, μέσα από έναν αποκαλυπτικό και ειλικρινή διάλογο θα καταφέρετε να  βάλετε σε τάξη τη σκέψη και την καρδιά σας. Η δεκτικότητα σας θα ανοίξει ολοκαίνουργιο ορίζοντα στη ζωή σας, πολύ γρήγορα θα υπάρξει γεγονός που θα σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία. Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση των αισθηματικών σας εξελίξεων, θα δοθεί αποτέλεσμα οριστικό, εσείς οι χωρισμένοι στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για αντίσταση αλλά και για απόρριψη. Δυναμικά θα εναντιωθείτε σε καταστάσεις ή πρόσωπα που σας προκαλούν στενοχώρια και ψυχικό βάρος. Αντιδράστε με σύνεση, καλό θα είναι να μην ξεφύγει η παρορμητικότητα σας, σκεφτείτε πολύ καλά τις ενέργειες σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει νέα γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν αντιφατικές. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας κατευθύνει, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή υπερβολές. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα διευρύνει τη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις τόσο για επαγγελματικά θέματα όσο και για αισθηματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα θελήσετε να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας, να εντοπίσετε ποιες είναι οι πραγματικές αλήθειες και κατά πόσο οι μέχρι τώρα επιλογές σας μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας. Σήμερα θα αποφασίσετε ποιο άτομο θα κρατήσετε δίπλα σας και ποιο θα βγάλετε οριστικά από τη σκέψη και τη ζωή σας. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο παλιά ζητήματα, θα βρεθεί η απαιτουμένη λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας φέρει ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας γι αυτό φανείτε τολμηροί σε όποια ιδέα σκαρφιστείτε. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας προτρέψουν στο να αναδιοργανωθείτε, στο να διορθώσετε παλιά λάθη και να επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η συζήτηση σας με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα κλείσει με μια πολύ ευχάριστη υπόσχεση που θα τηρηθεί τόσο από εσάς, όσο και από εκείνο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσει ο τρόπος σκέψης σας. Θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέους διεξόδους γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τον λόγο που σας χωρίσετε με το πρόσωπο που σκέπτεστε. Αναθεωρείτε και αλλάζετε αποφάσεις. Εσείς που είστε σε ξεκίνημα σχέσης τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αισιόδοξος και σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα ανοίξει καινούργιους ορίζοντες, θα δραστηριοποιηθείτε με έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας, κοινωνική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας. Αν είστε χωρίς σχέση, καταφθάνει πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στη λογική, αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Σήμερα θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, τερματίζουν οι αμφιβολίες και οι προβληματισμοί. Βασική σας επιθυμία θα είναι να σταθεροποιήσετε τον δεσμό σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να πιέσετε τις καταστάσεις, η στάση που θα κρατήσετε στο ταίρι σας θα  πρέπει να είναι χαλαρή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε εκτίμηση και εμπιστοσύνη τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις αισθηματικές. Η στάση σας σε εργασιακά θέματα θα είναι ώριμη και δημιουργική, θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία ανοιχτές υποθέσεις. Θετικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια ανοίγματα, ωστόσο προσοχή στις επιλογές σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με άτομο που οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα οδηγήσουν σε έναρξη σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας σας φέρνει δυναμισμό και ανάγκη για συναισθηματική απελευθέρωση, ενδεχομένως να εμφανιστούν και κάποιες εξτρεμιστικές τάσεις, είναι πολύ πιθανό να φτάσετε στο σημείο να αλλάξετε στόχους και σχέδια. Ένα γεγονός που θα προκύψει από τυχαία συνάντηση θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας θα αναποδογυρίσει σκέψεις και αισθήματα. Έντονα χτυποκάρδια θα σας προκαλέσει εντυπωσιακό άτομο όμορφης εμφάνισης, θα σας ομολογήσω πως αυτό το πρόσωπο θα συνεπάρει την καρδιά σας, δύσκολα θα βγει από τη σκέψη σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πνίγει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, θα παραγκωνίσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Κύρια επιδίωξη σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους γι’ αυτό καλέστε πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες κλείνοντας την μέρα σας με ευχάριστη κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, από σήμερα θα αλλάξετε τακτική συμπεριφοράς. Η όψη της ημέρας θα σας κάνει κάπως αναποφάσιστους, ίσως να εμφανιστούν παλιές ανασφάλειες, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να κρατήσετε την κατάσταση ισορροπημένη. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε καλό θα είναι να μην κρύψετε τις προθέσεις σας.