Μάνος Δασκαλάκης κατά Ρούλας Πισπιρίγκου: Θέλω να μάθω από που πήρε την κεταμίνη -Τι έγινε με τα άλλα δύο παιδιά

477

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα και τη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου λέγοντας πως δεν κρύβεται, δεν είναι εξαφανισμένος και θέλει να μάθει την αλήθεια.

Ερωτηθείς τι θα κάνει από εδώ και πέρα, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κατηγορία ότι εκείνη σκότωσε την 9χρονη κόρη τους Τζωρτζίνα με τη χρήση κεταμίνης είπε στον Πέτρο Κουσουλό «είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

“Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια, δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα”, λέει ο Μάνος Δασκαλάκης και η φωνή του σπάει για πρώτη φορά.

“Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή”, τόνισε.

Ερωτηθείς πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα, υπογράμμισε ότι “είναι ξεκάθαρη η θέση μου”.

Σχετικά με τα όσα ακούγονται ότι ενδεχομένως η Ρούλα Πισπιρίγκου “τον εκβιάζει”, απάντησε: “Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη. Από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά”.