38η Εμποροπανήγυρη: Το αδιαχώρητο σε όλες τις εκδηλώσεις | Το πρόγραμμα για σήμερα Πέμπτη 29/08/2024 (φωτο)

Θεαματική αύξηση της επισκεψιμότητας

31

Με θεαματική αύξηση της επισκεψιμότητας  συγκριτικά με τις διοργανώσεις προηγούμενων ετών και με το πλήθος επισκεπτών να κατακλύζει καθημερινά τις εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές και διαδραστικές εκδηλώσεις συνεχίζεται η ανανεωμένη 38η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης.

«Εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τους χιλιάδες επισκέπτες, τους εκθέτες, το σύνολο των συντελεστών, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τους εθελοντές, όλους όσοι δίνουν ζωή στο εγχείρημα αναβάθμισης της Εμποροπανήγυρης και συνδράμουν στη φετινή επιτυχημένη διοργάνωση» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος.

«Κερδίζει το στοίχημα» η ανανεωμένη Εμποροπανήγυρη

«Η φετινή Εμποροπανήγυρη κερδίζει το στοίχημα και τις εντυπώσεις καθώς η προσέλευση επισκεπτών είναι καθημερινά  εξαιρετικά μεγάλη, με τους εκθέτες να δηλώνουν ικανοποιημένοι από την ευκαιρία που έχουν να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα με τις διαδραστικές εκδηλώσεις που για πρώτη φορά πραγματοποιούνται, τα παιχνίδια και το Λούνα Παρκ για τους μικρούς φίλους, οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα ζαχαροπλαστεία προσελκύουν άτομα όλων των ηλικιών και αποτυπώνουν και το λαϊκό, παραδοσιακό χρώμα στην Εμποροπανήγυρη» αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Θωμάς Αναστασιάδης. 

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για σήμερα Πέμπτη 29/08/2024:

Στις 19:30 οι αθλητές της Σχολής Karate Budokan Dojo του Σταύρου Σταυριανίδη θα παρουσιάσουν τεχνικές Καράτε. Στις 20:00 – Κεντρικό Περίπτερο Εμποροπανήγυρης (είσοδος εγκαταστάσεων) – θα πραγματοποιηθεί “ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ” από Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης, ενώ την ίδια ώρα το Bootcamp Fitness Center θα παρουσιάσει πρόγραμμα χορού. Στις 21:30 οι Artifacts θα δυναμώσουν τους ρυθμούς “for those about to rock” και στις 22:00 οι Drapetes με τον Κώστα και την Δήμητρα Σάββα θα συνεχίσουν με Hip Hop, Reggae & Pop.

Υπενθυμίζεται ότι έχει δημιουργηθεί χώρος για τη διευκόλυνση της στάθμευσης στο παλαιό στρατόπεδο Ανδρομάχης, δίπλα από τον χώρο της εμποροπανήγυρης, ενώ υπάρχει δωρεάν αστική γραμμή λεωφορείου για να εξυπηρετήσει τις μετακινήσεις από την Παραλία Κατερίνης και την Ολυμπιακή Ακτή. Λεπτομέρειες: https://katerini.gr/?p=46222