Το padel έρχεται στην Πιερία!

13

Το padel, ένα άθλημα που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του τένις και του σκουός, είναι έτοιμο να κατακτήσει την Πιερία! Με τη ραγδαία άνοδό του σε δημοτικότητα παγκοσμίως, το padel προσφέρει μια ευχάριστη και εύκολη προσέγγιση στα αθλήματα ρακέτας, καθιστώντας το ιδανικό για παίκτες όλων των ηλικιών και επιπέδων.

Το παιχνίδι παίζεται σε μικρότερο γήπεδο από το τένις, περιβάλλεται από τοίχους που συμμετέχουν στο παιχνίδι και συνήθως παίζεται σε διπλό. Οι κανόνες είναι απλοί και η στρατηγική απαιτεί έξυπνες κινήσεις και συνεργασία με τον συμπαίκτη σου. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του padel είναι ότι οι νέοι παίκτες μπορούν γρήγορα να μπουν στο κλίμα και να απολαύσουν το παιχνίδι, ενώ οι πιο έμπειροι μπορούν να ανακαλύψουν νέες προκλήσεις και στρατηγικές.

Όπως ανακοίνωσαν στα social media του Katerini Tennis Club, το πρώτο γήπεδο padel στην Πιερία κατασκευάζεται αυτή την περίοδο και θα είναι έτοιμο σε λίγες ημέρες. Η προσθήκη αυτή αναμένεται να εμπλουτίσει τις αθλητικές επιλογές της περιοχής, προσελκύοντας νέους παίκτες και ενθαρρύνοντας τη γνωριμία με αυτό το συναρπαστικό άθλημα.