Ο Μπάμπης Σαββίδης ενσωματώνεται στο ψηφοδέλτιο της Επιμελητηριακής Πορείας

14

Μαζί μας ο Σαββίδης Μπάμπης, Υποψήφιος Σύμβουλος στην Επιμελητηριακή Πορεία, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου.  Ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρίας Διεθνών Μεταφορών “Savvidis Team”, την οποία διευθύνει με επιτυχία, επί τριάντα συναπτά έτη. Είναι επιχειρηματίας δεύτερης γενιάς και συνεχιστής της, ιδρυθείσας, από το 1971 πατρικής επιχείρησης.

Παράλληλα με τις εθνικές και διεθνείς μεταφορές ασχολείται με την εμπορία φορτηγών και επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και με την εμπορία ανταλλακτικών φορτηγών αυτοκινήτων.

Είναι Αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΡΧΕΛΑΟΣ» και Μέγας Χορηγός της ομάδος Χάντμπολ του Αρχελάου, που φέρει την επωνυμία της επιχείρησης “Savvidis Team”. Διετέλεσε επί δεκαετία Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Διεθνών Μεταφορών Ελλάδος, καθώς και Πρόεδρος του τοπικού Σωματείου Διεθνών Μεταφορών «Ακρόπολις».

Ο Μπάμπης συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία συνθέτουν την προσωπικότητα ενός σύγχρονου και επιτυχημένου επιχειρηματία, με γνώση, όραμα, και ενεργή συμμετοχή στα κλαδικά, κοινωνικά και αθλητικά δρώμενα της Πιερίας. Είναι έγγαμος και πατέρας 3 παιδιών.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους σαν τον Μπάμπη και ο συνδυασμός μας Επιμελητηριακή Πορεία τον καλωσορίζει θερμά στις τάξεις του!