Επιχειρηματική αποστολή της TOKAS OLYMPFRUITS σε Δελχί και Βομβάη

προτεραιότητα για την εταιρία οι εξαγωγές στην αγορά της Ινδίας

109

Επιχειρηματική αποστολή της εταιρίας TOKAS OLYMPFRUITS βρέθηκε σε Νέο Δελχί και Βομβάη στις αρχές του Αυγούστου 2024, πραγματοποιώντας πλήθος επιχειρηματικών συναντήσεων με Ινδούς εισαγωγείς. Το ενδιαφέρον για τα ελληνικά ακτινίδια στην Ινδία παραμένει σταθερά υψηλό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ταυτόχρονα αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι πολλοί Ινδοί εισαγωγείς ελέγχουν και την αγορά του Ντουμπάι, της Μαλαισίας και της Ινδονησίας.  Μάλιστα οι Ινδοί εισαγωγείς επεσήμαναν ότι  τα ελληνικά ακτινίδια εκτιμώνται πολύ στην Ινδία, για την υψηλού επιπέδου ποιότητά τους. Η Ινδία έχει αγαπήσει τα ελληνικά ακτινίδια, καθώς ο χρόνος αποθήκευσης και διατήρησής τους είναι μεγαλύτερος από τα γειτονικά της ιρανικά ακτινίδια και μπορούν να επιβιώσουν στις ακραίες θερμοκρασίες στην Ινδία.

Το ελληνικό ακτινίδιο έκανε, το 2023 την δυναμική του εμφάνιση στην αγορά της Ινδίας και κατέλαβε την δεύτερη θέση ποσοτικά μετά τη Νέα Ζηλανδία. Οι ελληνικές εξαγωγές για το 2023 ξεπέρασαν τους 20.000 τόνους στην χώρα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η εταιρία TOKAS OLYMPFRUITS δημιούργησε ένα τμήμα εξαγωγών αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας. Μάλιστα με βάση τα στατιστικά στοιχεία  μέσα στην ερχόμενη τριετία η Ινδία αναμένεται να γίνει η τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο. Στην Ινδία υπάρχουν περίπου διακόσια πενήντα εκατομμύρια καταναλωτές με πολύ υψηλή αγοραστική δύναμη και ποιοτικές απαιτήσεις και για τον λόγο αυτό η Ινδία παραμένει μια αγορά στόχος για την εταιρία TOKAS OLYMPFRUITS. Συνολικά η Ινδία εισάγει περίπου 68 – 70 χιλιάδες τόνους ακτινιδίων τον χρόνο. Μετά την γνωριμία των Ινδών καταναλωτών με τα ελληνικά ακτινίδια στόχος είναι να διατηρηθεί η παρουσία μας και να διευρυνθεί. Προκειμένου να διατηρήσει η TOKAS OLYMPFRUITS τις εξαγωγές της σε Ινδία δίνει τεράστια έμφαση στην ποιότητα και την διάρκεια των ακτινιδίων της η οποία είναι σαφώς καλύτερη αυτής των ιρανικών ακτινιδίων, όπως άλλωστε ομολογουμένως και οι Ινδοί εισαγωγείς γνωρίζουν πολύ καλά.

Η επιχειρηματική αποστολή της TOKAS OLYMPFRUITS αποχαιρέτησε την αγορά της Ινδίας με σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες και πολλούς καινούργιους συνεργάτες και ανανέωσε το ραντεβού της με τους Ινδούς εισαγωγείς για τις 8 έως 10 Οκτωβρίου του 2024, στην Διεθνή Έκθεση Φρούτων FRUIT ATTRACTION στην Μαδρίτη.

Thumbnail Img 7367
Mumbai 10
Thumbnail Img 7057