Χωρίζουν η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης

124

Η είδηση ότι ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από 17 χρόνια γάμου μας σόκαρε όλους. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από το 2008 και παντρεύτηκε το 2010 στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του.

Οι πρόσφατες διακοπές τους σε διαφορετικούς προορισμούς ενίσχυσαν τις φήμες περί χωρισμού.

Η Μαρία Κορινθίου ταξίδεψε στο Κουφονήσι και σε ένα πνευματικό κέντρο στην Κέρκυρα, ενώ ο Γιάννης Αϊβάζης πέρασε εννέα ημέρες στην Κεντρική Ιταλία, παρακολουθώντας ένα φεστιβάλ κέλτικης μουσικής. Αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν τελικά από το ρεπορτάζ του Γιώργου Πράσινου.

Παρά τον χωρισμό, η σχέση τους παραμένει σε καλό επίπεδο, και οι δύο ηθοποιοί σκοπεύουν να ταξιδέψουν σύντομα στην Κρήτη με την 16χρονη κόρη τους, Ισμήνη, που αποτελεί πάντα προτεραιότητά τους.

Το ζευγάρι είχε αρκετούς μήνες να εμφανιστεί δημόσια μαζί, με την τελευταία κοινή τους εμφάνιση να καταγράφεται τον Ιανουάριο του 2024, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοκασαίος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαζύγιο Κορινθίου – Αϊβάζη ήρθε ως φυσικό επακόλουθο της κόπωσης ετών, ενώ δεν έλειψαν και οι παράλληλες σχέσεις που τόσο καλά έκρυβαν εδώ και καιρό.

Μάλιστα, λίγες ώρες αργότερα, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να κάνει την πρώτη του δημοσίευση στα social media.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα του Σαββάτου, o Γιάννης Αϊβάζης επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια ιστορία γεμάτη νόημα. Σε αυτήν, λοιπόν, έγραψε το… απόφθεγμα της ημέρας όπως χαρακτηριστικά επισήμανε στο τέλος της.

«Μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν, έτσι τα καλύτερα πράγματα μπορούν να πέσουν μαζί» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως αυτή είναι η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του ηθοποιού με την σύζυγο και μητέρα του παιδιού του, Μαρία Κορινθίου να κρατάει για την ώρα στάση σιγής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, η σχέση Αϊβάζη Κορινθίου παραμένει εξαιρετική και μάλιστα οι δυο τους σκοπεύουν να ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη μαζί με την 16χρονη κόρη τους.