Ευχαριστήριο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας

Η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Πιερίας - Ημαθίας - Πέλλας, ευχαριστεί τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας

59

Με μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε, τόσο εγώ, ως Πρόεδρος, όσο και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Πιερίας – Ημαθίας – Πέλλας, ότι κατά τη συνεδρίαση της 29ης Ιουλίου 2024, του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας αποφασίσθηκε η αγορά και η εγκατάσταση πέντε (5) Διαδραστικών Πληροφοριακών Σταθμών (Infokiosks), στην Παραλία Κατερίνης, στη Λεπτοκαρυά, στον Πλαταμώνα, στους Ν. Πόρους και στη Βόρεια Πιερία.

Για την έμπρακτη αυτή στήριξη του Τουρισμού της Πιερίας, κατ’ αρχήν, ευχαριστούμε ειλικρινώς τον Πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας, διότι συμβάλλει σημαντικά στην επίλυση ενός πάγιου προβλήματος των επαγγελματιών του τουρισμού, που δεν είναι άλλο από τη μετάδοση της σωστής, έγκαιρης και έγκυρης πληροφορίας, προς τον επισκέπτη του τόπου  μας.

Η εγκατάσταση των Info-kiosks, ήταν και είναι μια διαχρονική ανάγκη και ένα πάγιο αίτημα των εκατοντάδων μελών της Ομοσπονδίας μας και ταυτοχρόνως μελών του Επιμελητηρίου Πιερίας, που τώρα πια βρίσκει τη λύση του, με ένα σύγχρονο τρόπο, ο οποίος καταργεί τα παραδοσιακά περίπτερα πληροφοριών με τις συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας τους.

Η διάχυση της χρήσιμης πληροφορίας στον επισκέπτη είναι κάτι πολύ ευρύτερο από την εξασφάλιση καταλύματος.

Η συμβολή ενός ακόμη ψηφιακού μέσου στον αγώνα μας για την αναβάθμιση του πακέτου των υπηρεσιών μας και ειδικότερα της ολιστικής ενημέρωσης των τουριστών, για το τι μπορούν να απολαύσουν και το είδος των εμπειριών, που είναι δυνατόν να ζήσουν, κατά τη διαμονή τους στην Πιερία, είναι καλοδεχούμενη και συνεισφέρει στην καλύτερη και πολύπλευρη ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος.

Για το λόγο αυτό συγχαίρουμε τον Πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας και καλούμε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο, για τον τουρισμό, φορέα, να βοηθά με τη θετική του στάση στην επίτευξη των στόχων μας.

Εκ του Δ.Σ. της Ο.Ε.Δ.Δ.Π.Η.Π.

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας

Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης                                  Αλέξανδρος Καραθανάσης