Καλοκαίρι 2024 | 5 χρόνια χαμένα από τη διοίκηση του Γερολιόλιου

* «ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ», ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2019 Ο ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ * ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2023, Ο ΓΕΡΟΛΙΟΛΙΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ, ΑΠΟ ΤΗ …ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

100

Καμία δικαιολογία στην ανυπαρξία της διοίκησης σε όλα τα χωριά του δήμου μας.

Χάθηκε, πλέον, το επιχείρημα που συχνά – πυκνά επικαλούνταν ο κ. Δήμαρχος στην προηγούμενη θητεία του, ότι δηλαδή «φταίνε οι προηγούμενες διοικήσεις» και ότι «παρέλαβα καμένη γη».

Προηγούμενη και σημερινή διοίκηση είναι πλέον οι ίδιοι άνθρωποι. Καμία προηγούμενη διοίκηση δεν είχε το πλεονέκτημα δύο συνεχόμενων θητειών.

Πάλι όμως, ισχύει το επιχείρημα του δημάρχου. Παρέλαβε καμένη γη από την προηγούμενη διοίκηση που ήταν …πάλι δική του!

Κύριοι και κυρίες του δήμου,

Υποτίθεται ότι γνωρίζετε τα προβλήματα του δήμου. Γιατί δεν φροντίσατε το χειμώνα για να είστε έτοιμοι το καλοκαίρι;

Στην ενότητα του Δίου, τα χωράφια καταστρέφονται από έλλειψη νερού ενώ στην ενότητα του Ανατολικού Ολύμπου οι τουρίστες δεν έχουν νερό να πλυθούν!!! Προσπαθείτε με παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής, τον Αύγουστο μάλιστα, να περάσει το καλοκαίρι.

Και ενώ θα έπρεπε να ντρέπεστε που ψάχνετε λύσεις της τελευταίας στιγμής, εσείς έχετε και το θράσος να φωτογραφίζεστε, λες και πετύχατε το ακατόρθωτο. Αυτό, από μόνο του, φανερώνει πόσο απροετοίμαστοι ήσασταν και είστε αλλά και πόσο αναπαυτήκατε στις δάφνες της νίκης των δημοτικών εκλογών.

Η παραίτηση του κ. Δ. Κουρινιώτη, την προηγούμενη εβδομάδα, αποδεικνύει όσα γράφονται.

Καμία προετοιμασία στην προηγούμενη θητεία, αφού ο κ. Κουρινιώτης ήταν πρόεδρος για 4 χρόνια της Βροντούς, με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2024 να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ύδρευσης και άρδευσης των συμπατριωτών του ως δημοτικός σύμβουλος του χωριού αλλά ούτε και των υπολοίπων δημοτών ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΔΟΛ.

Το ίδιο ισχύει για πολλούς της διοίκησης Γερολιόλιου αφού διοικούν όχι 4 αλλά 10 συνεχόμενα χρόνια, και ακόμα …ψάχνουν τους υπεύθυνους για την τραγική κατάσταση του δήμου.

Ο κ. Κουρινιώτης τουλάχιστον είχε την ευθιξία και παραιτήθηκε ενώ οι υπόλοιποι κρύβονται πίσω από τις καρέκλες τους.

Πέντε χρόνια χαμένα για τον δήμο. Πέντε χρόνια με δημόσιες σχέσεις και κάκιστης ποιότητας ασφαλτοστρώσεις με σκοπό την υφαρπαγή της ψήφου των πολιτών, με τις ευλογίες πάντα της αντιπεριφερειας

Ο λαός στενάζει και θα στενάξει περισσότερο το χειμώνα. Εκείνο, ωστόσο, που έχει μεγαλύτερη βαρύτητα για τη διοίκηση φαίνεται ότι είναι η εικόνα του δήμου. Γι’ αυτό, ενώ όλα γύρω καταρρέουν, αυτοί φρόντισαν να προμηθευτούν μια καινούργια Mercedes Benz, αξίας 37.000€, για να ενισχυθεί το κύρος του δημάρχου!!!

«Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και αγαπημένε. Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε». Διονύσιος Σολωμός.

 

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟΤΗ Δ.Δίου-Ολύμπου»