Ξεράθηκε το Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού

128
Γήπεδο Κολινδρού
Σημάδια εγκατάλειψης εμφανίζει το Αθλητικό Κέντρο Κολινδρού παραμένοντας «ζητούμενο» το “πότισμα” ενός έργου το οποίο κόστισε χρήματα των Δημοτών.

Εδώ και ένα χρόνο έχει τεθεί εκτός λειτουργίας το αρδευτικό σύστημα, με το χορτάρι σε όλη την εγκατάσταση να έχει ξεραθεί.

Όπως είναι φυσικό, οι εκπρόσωποι του Δήμου αποποιούνται της ευθύνης τους, αλλά μήπως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως μας λένε?

Κατ’ αρχάς να αναφέρουμε ότι από το 2021 όπου μπήκε το πράσινο έως σήμερα 2024 έχουν περάσει 3 χρόνια. Το πράσινο ξεράθηκε τον τελευταίο χρόνο κύριοι. Άξιον απορίας γιατί το εν λόγω γήπεδο διαθέτει ένα από τα καλύτερα συστήματα αυτόματου ποτίσματος, με μπεκ που βγαίνουν από το χώμα όταν ποτίζουν και στη συνέχεια ξαναμπαίνουν στο χώμα για να μπορεί το γήπεδο να χρησιμοποιείται.

Φυσικά κατανοούμε το πιθανό πρόβλημα με την πίεση του νερού ή ακόμα και την έλλειψή του. Αλλά αν δεν θέλατε να ξεραθεί το Κέντρο θα μπορούσατε κάλλιστα, κύριοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να ποτίζεται το γήπεδο με την υδροφόρα που διαθέτει ο Δήμος (ακόμα και με νερό από γεωτρήσεις).

Σε κάθε περίπτωση, ένα τόσο όμορφο Αθλητικό Κέντρο, που κόστισε μία περιουσία των Δημοτών σας ξεράθηκε στα δικά σας χέρια.

Σε ότι αφορά τα δέντρα στην κερκίδα, ναι θα συμφωνήσουμε μαζί σας, άλλωστε και η φωτό είναι ξεκάθαρη είναι μόνο κάποιοι θάμνοι στην κερκίδα – ας τους δώσουμε λίγο χρόνο να μεγαλώσουν και να γίνουν δέντρα.

Ας μην τα ρίχνουμε όλα στην Κλιματική Αλλαγή. Ο Δήμος τα έχει όλα καλά καμωμένα !!

Δείτε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο ΕΔΩ.