Το Επιμελητήριο Πιερίας συγχαίρει τον Απόστολο Τζιτζικώστα

71

Ο Πρόεδρος, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Πιερίας, συγχαίρουν από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, για την επιλογή του, από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη θέση του Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η επιλογή του υπήρξε, πράγματι, επιτυχημένη και αξιοκρατική. Αυτό τεκμηριώνεται τόσο από την τεράστια και επιτυχημένη κοινοβουλευτική και κυρίως αυτοδιοικητική του εμπειρία, αφού εξελέγη βουλευτής το 2007 και από το 2010 μέχρι σήμερα, αναδείχθηκε τρεις διαδοχικές φορές Περιφερειάρχης της δεύτερης μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, όσο και από την γνώση των ευρωπαϊκών θεμάτων, ως διατελέσας Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των περιφερειών.

Μετά την εξαιρετική συνεργασία του, με όλους του φορείς της Κεντρικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο Πιερίας, ένας νέος κύκλος υψηλών καθηκόντων και ευθυνών ανοίγεται μπροστά του.

Σε αυτή τη νέα του προσπάθεια, του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία και δικαίωση των προσδοκιών μας για ακόμη μία καρποφόρα θητεία του, αυτή τη φορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Απόστολε, οι ευχές όλων μας σε συνοδεύουν!

Καλή Επιτυχία!

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας