Συγχαρητήρια Επιστολή του Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού προς τον κ. Σάββα Χιονίδη για την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Γραμματέα Αυτοδιοίκησης & Αποκέντρωσης

8

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον φίλο, πρώην Δήμαρχο και Βουλευτή του Νομού μας,  Σάββα Χιονίδη, για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων ως Γενικός Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η πολυετής θητεία σου στη Δημοτική αρχή της Κατερίνης, η αναμφισβήτητη εμπειρία σου, οι  γνώσεις σου στα ζητήματα αυτοδιοίκησης, η μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητά σου αποτελούν τα εχέγγυα για το έργο που αναλαμβάνεις.

Η εμπειρία σου και η αφοσίωση που έχεις επιδείξει στο δημόσιο βίο είναι εγγύηση για την επιτυχία σου στη νέα αυτή θέση. Με το όραμα και την προσήλωσή σου, θα συμβάλλεις καθοριστικά στην προώθηση και αναβάθμιση των θεμάτων της Αυτοδιοίκησης, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στη χώρα μας.

Επίσης, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσεις να υποστηρίζεις τα δίκαια αιτήματα και τις ανάγκες των τοπικής κοινωνίας, όπως το έκανες πάντα με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις και είμαι βέβαιος ότι η θητεία σου θα είναι γεμάτη από επιτυχίες και δημιουργικά αποτελέσματα.

Με εκτίμηση,

ΧΡHΣΤΟΣ Ι. ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗΣ

ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΠΎΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ