Ανεβάζουν τον πήχυ για την 13η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση | Στη δημοσιότητα όλες οι πληροφορίες (video)

από το Επιμελητήριο Πιερίας και τους Συνδιοργανωτές Π.Ε. Πιερίας και Δήμος Κατερίνης

18

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη τύπου προχώρησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, μαζί με τους εκπροσώπους των συνδιοργανωτών της Έκθεσης, την κα. Σοφία Μαυρίδου – Αντιπεριφερειάρχη και την κα Ελίνα Διαμαντοπούλου – Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Τουρισμού.

Το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου συγκεντρώθηκαμε στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας για να λάβουμε τις σχετικές πληροφορίες.

Πρώτος ομιλητής ο Πρόεδρος κ. Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος μας ενημέρωσε για το στοίχημα που έβαλαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, αυτό του “να απογειώσουν την φετινή έκθεση”.

Και πως θα γίνει αυτό, μα με την παράλληλη διοργάνωση δυο μουσικών συναυλιών, μία το Σάββατο 28/09 με τον Γεράσιμο Ανδρέατο και την Ζωή Παπαδοπούλου και μία την Δευτέρα 30/09 με τον Δημήτρη Μπάση και την Ρίτα Αντωνοπούλου. Οι συναυλίες αυτές θα γίνουν με την υποστήριξη της πολυμελούς και βραβευμένης Ορχήστρας Νέων και Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών του Δίου και φυσικά του μαέστρου της κ. Νίκου Πατρή.

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν σε στεγασμένο χώρο, όπου για να φθάσεις θα πρέπει να περάσεις μέσα από τον εκθεσιακό χώρο.

Συνεχίζοντας ο κος Χατζηχριστοδούλου είπε ότι η φετινή έκθεση θα αφήσει ιστορία και μας παρουσίασε τα στοιχεία της διαγωνιστικής διαδικασίας για τον Ανάδοχο. Ανέφερε δε ότι έως σήμερα υπάρχει πολλαπλάσιο ενδιαφέρον από τους επιχειρηματίες και σημείωσε ότι μετά το επίσημο κάλεσμα για συμμετοχή όποιος έρθει πρώτος κλείνει και τον χώρο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η κα Μαυρίδου, η Αντιπεριφερειάρχης, η οποία ανέφερε ότι η Περιφέρεια Κ.Μ. είναι κοντά στην επιχειρηματική κοινότητα και τον επιχειρηματία, ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε, κατάλοιπο της περιόδου του κοροναϊού.

Ευχήθηκε δε σε όλους καλή επιτυχία και ζήτησε να αγκαλιάσουμε όλοι την διοργάνωση και να την μεταλαμπαδεύσουμε.

Τέλος, η κα Διαμαντοπούλου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού, ανέφερε ότι διαχρονικά ο Δήμος Κατερίνης στηρίζει την Εμποροβιοτεχνική Έκθεση, τόσο ο χώρος όπου θα λάβει χώρα όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου θα βρίσκονται επί ποδός για να διατηρήσουν το επίπεδο της έκθεσης υψηλό, χαρακτήρισε δε πόλο έλξης τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα περιβάλουν την φετινή Έκθεση.

Κλείνοντας την Συνέντευξη Τύπου ο κος Χατζηχριστοδούλου μας υποσχέθηκε πρόσθετες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, τις οποίες ωστόσο θα μας τις ανακοινώσει όταν και εφόσον έχουν επιβεβαιωθεί.

Δείτε εδώ ολόκληρο το video από την Συνέντευξη Τύπου: