Η προβολή της Πιερίας μέσα  από ενημερωτικό έντυπο της αεροπορικής εταιρείας SKY express

19

Οι απαιτήσεις των καιρών στον τομέα ανάδειξης και προβολής παραγόμενων υπηρεσιών σε σειρά κλάδων, μεταξύ και του τουρισμού που αποτελεί τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας, επιβάλλουν εγρήγορση, γνώση και τις αναγκαίες κινήσεις για το ποθητό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα ο Πιερικός Οργανισμός  Τουριστικής  Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.) στο πλαίσιο των διεθνών ανοιγμάτων του, μετά τη συνεργασία με την παγκόσμιας διάστασης επιχείρηση  ξεναγήσεων και διακινητών τουριστών σε όλο τον κόσμο, την Γερμανική εταιρεία ταξιδιωτικών πρακτόρων «Alltours», συνεχίζει με τη γνωστή στο χώρο των πτήσεων, την αεροπορική εταιρεία «SKY express».

Μοναδική επιδίωξη η προβολή και ανέλιξη του τουρισμού στην Πιερία, με δεδομένο ότι οι εταιρείας αυτού του μεγέθους διαμορφώνουν και αναπτύσσουν την τουριστική αγορά καθότι είναι βέβαιο ότι γνωστοποιούν, προβάλλουν και αναδεικνύουν διεθνώς του τουριστικούς προορισμούς.

Στο πρόσφατο έντυπο (καλοκαίρι 2024) που εξέδωσε η SKY express με τίτλο «FLY MAGAZINE» και το διανέμει στους πελάτες της στη διάρκεια των  πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού, η Πιερία κοσμείται με ολοσέλιδη ανάρτηση και με περίοπτες εικόνες αλλά και γνωστικό κείμενο, ενημερώνοντας τους ταξιδιώτες για τα όσα μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης στη γη του Ολύμπου και των Πιερίων, με τις φυσικές ομορφιές, τα μνημεία και τα καθόλα γευστικά εδέσματα της τοπικής γαστρονομίας.

Επιγραμματικά με αναφορά «ΠΙΕΡΙΑ- Olympus Riviera», ο αναγνώστης πληροφορείται, ότι: «Πιερία σημαίνει να βουτάς στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Πιερία σημαίνει η αρμονική συνύπαρξη του βουνού των θεών και τα θάλασσας. Πιερία σημαίνει μικρές και μεγάλες απολαύσεις».

Αλλά και με την άκρως καταλυτική και στοχοποιημένη πρόταση: «Μοναδικές βιωματικές εμπειρίες κάθε εποχή».

Η Πιερία πλέον παρούσα και στη διαφημιστική διάσταση μιας μεγάλης αεροπορικής εταιρείας, όπου το όφελος από αυτή την στόχευση  συνολικά για το νομό μας, αλλά και για τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις, αναμφίβολα γρήγορα θα δρέψει καρπούς.

Το ακατάπαυστο δημιουργικό των ανθρώπων του Π.Ο.Τ.Α.Π. μας επιφυλάσσει πολλά ακόμα.