Ευχαριστήριο της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής Του Κυρίου

14

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Α΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο – Εθνικό Στάδιο Κατερίνης η εκδήλωση – συναυλία που διοργάνωσε η εκκλησιαστική και ερανική επιτροπή του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής Του Κυρίου Κατερίνης με σκοπό την αποπεράτωση του Ιερού Ναού μας αλλά και την οπωσδήποτε ευρύτερη βοήθεια και ενίσχυση των έργων και των αναγκών της ενορίας μας.

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο στάδιο, ξεχείλισε η Αγάπη σας!

Επρόκειτο για μια μοναδική από κάθε άποψη βραδιά, ο απόηχος της οποίας θα συνοδεύει και θα συντροφεύει για καιρό τη σκέψη των χιλιάδων θεατών που είχαν την καλοσύνη να μας ενισχύσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους αυτούς που με καθοιονδήποτε τρόπο βοήθησαν, στήριξαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της κορυφαίας εκδήλωσης – συναυλίας.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε ιδιαίτερα:

  • Στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και στον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη μας κ.κ. Γεώργιο
  • Στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και στην αντιπεριφερειάρχη κ.Μαυρίδου Σοφία
  • Στο Δήμο Κατερίνης, στο Δήμαρχο κ.Ντούμο Ιωάννη, στον αντιδήμαρχο παιδείας, αθλητισμού και δημοτικού ωδείου κ. Κοκαβίδη Γεώργιο και στον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Τάπρα Ηλία

υπό την αιγίδα – στήριξη των οποίων έλαβε μέρος η εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς:

Τον καταξιωμένο στο χώρο της μουσικής φίλο, καλλιτέχνη και ερμηνευτή κ.Νίκο Οικονομόπουλο ο οποίος με το ταλέντο, την υπέροχη φωνή του, τις εξέχουσες μουσικές διασκευές και τα τραγούδια του, μας ταξίδεψε και μας ψυχαγώγησε, τιμώντας μάλιστα και ενισχύοντάς μας με την παρουσία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη μας, όπου μαζί με όλο το επιτελείο του, εντυπωσίασε τους χιλιάδες παρευρισκομένους, προσφέροντάς μας μια μοναδική μουσική πανδαισία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε, για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση, τα καταστήματα που πρόθυμα ανέλαβαν τη διάθεση (προπώληση) των εισιτηρίων:

  • Τα βιβλιοπωλεία Νέστωρ, 1900 και Μάτι στην Κατερίνη
  • Το κατάστημα ενδυμάτων ¨MARAKA¨ στην Κατερίνη
  • Το super market ¨ΚΟΥΡΤΗΣ¨ στην Κατερίνη
  • Το βιβλιοπωλείο ¨Χαρτοσχολική¨ στο Λιτόχωρο και
  • Το κατάστημα ¨Shop in Κατσαρός¨ στη Λεπτοκαρυά

Τις ευχαριστήριες ευχές μας διαβιβάζουμε σε:

Όλους τους εθελοντές, των οποίων η συμμετοχή και η προσφορά ήταν ανεκτίμητη.

Τα στελέχη – ακούραστους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – περιφερειακό τμήμα Κατερίνης για την αμέριστη υποστήριξή τους και την ανεκτίμητη συνεισφορά τους στην παροχή υπηρεσιών, που είναι πάντα παρόντες και απαραίτητοι, προσφέροντας καθοριστικά στον συνάνθρωπο.

Την Τροχαία Κατερίνης και τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κατερίνης των οποίων η συμβολή και η στήριξη ήταν καθοριστική, ανταποκρινόμενοι με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στο δύσκολο έργο τους.

Παράλειψη θα ήταν να μην ευχαριστήσουμε και όλα τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και έντυπα του νομού μας για την δική τους μοναδική συνεισφορά.

Τέλος, εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας σε όλον τον υπέροχο κόσμο της πόλεως της Κατερίνης και όχι μόνο, όπου με την αθρόα προσέλευσή του ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην υλοποίηση του αντικειμενικού σκοπού της διοργάνωσης της εκδήλωσης – συναυλίας μας, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο με την παρουσία του.

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία, Χαρά και Ουράνια Ευλογία στη ζωή και στα έργα σας.

Η Χάρις του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού να είναι πάντοτε βοηθός στη ζωή μας.

Μετά Τιμής!

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής Του Κυρίου Κατερίνης!