Επιτυχημένη η παρουσία του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16

30

3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Παπαγιάννη του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης στα 80 μέτρα με εμπόδια με χρόνο 12.07 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 στην Ελευθερούπολη Καβάλας που διεξήχθη το Σ/Κ 13/14 Ιουλίου 2024.

Ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 14 αθλητές-τριες και εκτός από το χάλκινο μετάλλιο, κατέκτησαν πρώτες θέσεις σε προκριματικές σειρές, σημείωσαν προσωπικά ρεκόρ και με τις επιδόσεις τους έθεσαν τις βάσεις για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες μας τόσο για τις επιδόσεις τους, όσο και για την συμμετοχή τους. Συγχαίρουν την άξια προπονητική ομάδα του συλλόγου μας για το σπουδαίο έργο που διαχρονικά κάνει. Κυρίως όμως συγχαίρουμε τους γονείς των αθλητών-τριων μας, που με στερήσεις, κόπους και θυσίες χρόνων, είναι αυτοί που κρατούν ζωντανή την “φλόγα” του αθλητισμού στην πατρίδα μας. Σας ευχαριστούμε θερμά!
Ελπίζουμε τις προσπάθειες και τις επιτυχίες των αθλητών-τριών του συλλόγου μας, αλλά και των άλλων αθλητικών συλλόγων της πόλης μας, να έχουν την δυνατότητα κάποια στιγμή να τις παρακολουθήσουν και να τις χειροκροτήσουν από κοντά όλοι οι φίλαθλοι της Κατερίνης σε κάποιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Κατερίνη.