Διεθνής Ένωση Αστυνομικών : Εορτασμός του Αποστόλου Παύλου προστάτη της Διεθνούς Ένωσης

51

Το Σάββατο 29/06/2024 τελέσθηκε Αρτοκλασία για τον εορτασμό του Αποστόλου των Εθνών Παύλου προστάτη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης από την Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στο παρεκκλήσι που βρίσκεται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας και χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος κ. Μελέτιος ΠΑΡΑΣΧΟΥ.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Πιερίας κος ΚΟΥΛΚΟΥΔΙΝΑΣ Σπύρος και κος
ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Κομνηνός, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα ΜΑΥΡΙΔΟΥ Σοφία, ο κ.ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ Αθανάσιος ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Πιερίας κ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ Ξενοφώντα, εκπρόσωπος της 24ης ΤΕΘ Ταξιαρχίας Λιτοχώρου Επίλαρχος ΜΟΥΤΣΑΡΙΚΑΣ Γ., ο Αστυνομικός Διευθυντής Δ.Α.Πιερίας κ. ΚΟΥΚΟΥΣΕΛΑΣ Γεώργιος, ο Α’ Αστυν.Υποδ/ντης Δ.Α.Πιερίας Α/Δ ΛΕΝΟΣ Χρήστος, ο Β’ Αστυν.Υποδ/ντης Δ.Α.Πιερίας και Α΄ Αντιπρόεδρος Εθνικού Τμήματος IPA Α/Δ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος, Διοικητές Υπηρεσιών της Δ.A. Πιερίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας κ. ΦΟΛΙΟΣ Γεώργιος μαζί με
τα μέλη του Δ.Σ. ΚΟΚΟΡΑ Θωμά και ΓΚΟΥΝΕΛΑ Γεώργιο, εκπρόσωπος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας κ. ΔΕΛΛΑΣ Χρήστος, καθώς και πολλοί συνάδελφοι και μέλη της Ένωσής μας.

Μετά το πέρας ακολούθησε μικρή δεξίωση. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσίας σας και ευχόμαστε ο Απόστολος Παύλος να πρεσβεύει υπέρ υγείας όλων.

“SERVO PER AMIKECO”
«Υπηρετώ δια της φιλίας»