Το ποδόσφαιρο του Πιερικού βράβευσε τους κορυφαίους της χρονιάς 2023-2024

184

Οι κορυφαίοι του Πιερικού ποδοσφαίρου παρέλασαν το βράδυ της Τρίτης 2/7/2024 στην γιορτή που οργανώθηκε στο Aloha Beach Bar, στην παραλία της Κατερίνης.

Οι κορυφαίοι της περιόδου 2023-2024, αθλητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παράγοντες κ.ά. καταχειροκροτήθηκαν από τις τοπικές Αρχές, από εκπροσώπους φορέων, από ποδοσφαιρικές ομάδες, από παράγοντες, από αθλητικογράφους και δημοσιογράφους της Πιερίας, από δημότες, ακόμη και από κάποιους επισκέπτες που είχαν έρθει στο Aloha Beach Bar για να παρακολουθήσουν αυτή τη μεγάλη γιορτή με τις βραβεύσεις των κορυφαίων του ποδοσφαίρου.

Διοργανωτές αυτής της εκδήλωσης – γιορτής ήταν το AthlitikoPierias, το KateriniSport και το Oλύμπιο Βήμα. Τη διοργάνωση, τον συντονισμό της εκδήλωσης καθώς και τη σειρά των απονομών είχαν προγραμματίσει ο Νίκος Κολίτσης, ο Σπύρος Σκούφας και ο Δημήτρης Δερμίσης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Κατερίνης, Γιάννης Ντούμος, ο οποίος, μάλιστα, κάθισε μέχρι το τέλος της γιορτής που κράτησε περίπου τρεις ώρες. Παρούσα, επίσης, ήταν η Αναπληρώτρια του Δημάρχου Κατερίνης και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού/Τουρισμού και υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δ.Κατερίνης, Ελίνα Διαμαντοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Δόμησης, Παναγιώτης Ιορδανίδης, Προσχολικής Αγωγής και Δημιουργικής Απασχόλησης Μιχάλης Γεωργιάδης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββας Καρυπίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος, Δημήτρης Σκούμπας, οι Περιφερειακές Σύμβουλοι ΠΚΜ Χρυσαυγή Δριστά και Άννα Τζήκα και πολλοί φίλοι της ομάδας.

Το «παρών» έδωσαν ακόμη ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριος Τόκας.

Δείτε όλες τις φωτό από τις απονομές: