Παρουσιάστηκε σήμερα στα τοπικά ΜΜΕ η Επετειακή Διοργάνωση του 20ου Olympus Marathon

127

Σε επίσημη Συνέντευξη Τύπου, στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Πιερίας, παρουσιάστηκε σήμερα το πρόγραμμα της Επετειακής Διοργάνωσης του 20ου Olympus Marathon που θα λάβει χώρα την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Παρόντες στη Συνέντευξη Τύπου ήταν ο Πρόεδρος του Olympus Marathon κ. Α. Νίκας καθώς και οι εκπρόσωποι των Συνδιοργανωτών κ.κ. Σοφία Μαυρίδου, Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Βαγγέλης Γερολιόλιος, Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου και Γιώργος Καραλής, Πρόεδρος ΠΟΤΑΠ.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ο κος Νίκας ευχαρίστησε τους Συνδιοργανωτές για την υποστήριξή τους αναφέροντας ότι τέτοιου μεγέθους εγχείρημα δεν θα ήταν δυνατόν να βγει εις πέρας χωρίς την βοήθειά τους.

Από πλευράς της η κα Μαυρίδου έδωσε έμφαση στα πολλαπλά οφέλη της διοργάνωσης, ο δε κος Γερολιόλιος τόνισε ότι η εν λόγω διοργάνωση υποστηρίζεται όχι μόνο από τους φορείς αλλά και από τους πολλούς χορηγούς και τους εθελοντές οι οποίοι δίνουν πολλά για μια προσπάθεια που μεγαλώνει συνεχώς.

Ο κος Καραλής με τη σειρά του αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το Olympus Marathon είναι μέλος του ΠΟΤΑΠ και μάλιστα στο Διοικητικό Συμβούλιο και ότι θα ενισχύσει ως χορηγός την διοργάνωση.

Δείτε εδώ ολόκληρη την Συνέντευξη Τύπου: