Λάθος η επιλογή Φ. Μπελέρη για την Ευρωβουλή

309

Του Δημήτρη Γιουματζίδη,

Ο λόγος για τον οποίον ο Αλβανός πρωθυπουργός Ε.Ράμα φυλάκισε τον Φ.Μπελέρη είναι για να τον εμποδίσει να ασκήσει τα καθήκοντα του Δημάρχου Χειμάρας και να υπερασπιστεί τα δικαιώματα και τις περιουσίες των χειμαριωτών τις οποίες θέλει να αρπάξει.

Εάν ο Φ.Μπελέρης εκλεγεί στην ευρωβουλή θα βγει μεν από την φυλακή αλλά υποχρεωτικά θα παραιτηθεί από  δήμαρχος Χειμάρας και στην θέση του ο Ε.Ράμα θα βάλει έναν δικό ο οποίος θα πραγματοποιήσει τα σχέδια αρπαγής των περιουσιών των Χειμαριωτών.

Η ευρωβουλή είναι συμβουλευτικό όργανο και δεν έχει καμία δυνατότητα άμεσης παρέμβασης για να υπερασπιστεί πραγματικά τις περιουσίες των χειμαριωτών. Είκοσι ένας Έλληνες Ευρωβουλευτές, στην απερχόμενη ευρωβουλή, δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Η παρουσία Φ.Μπελέρη δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Εκτός από κάποιες δηλώσεις πυροτεχνήματα που θα ακούσουμε από τον Φ.Μπελέρη στην πράξη οι ωραίες δηλώσεις από τις Βρυξέλες  δεν θα μπορέσουν να εμποδίσουν τον δήμαρχο του Ε.Ράμα στην Χειμάρα να υπογράψει την αρπαγή των περιουσιών των Χειμαριωτών.

Ο Φ.ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΧΕΙΜΑΡΑΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΕΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ E.ΡΑΜΑ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ  ΤΟΥ Φ.ΜΠΕΛΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ, ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Ε.ΡΑΜΑ  ΑΦΟΥ  Ο Φ.ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ, ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ Φ.ΜΠΕΛΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ Ε.ΡΑΜΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΩΝ.