Κατερίνη: Πρόσκληση για το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Παιδικής & Νεανικής Δημιουργικότητας

111

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες!

Σας προσκαλούμε στο ХХІІ διεθνές φεστιβάλ παιδικής και νεανικής δημιουργικότητας «Ο κόσμος στις παλάμες σου» που θα λάβει μέρος στην Ελλάδα στην πόλη Κατερίνη, στον Δήμο Κατερίνης, στο  Αμφιθέατρο που Πάρκου Κατερίνης στις 18.06.2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:30-21:00. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν 200 άτομα από διαφορετικές καλλιτεχνικές σχολές της Ουκρανίας. Κατηγορίες: όλα τα είδη χορού, μουσικά όργανα, τραγούδι.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Για τις σχολές που θέλουν να λάβουν μέρος ως συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπό μας στην Κατερίνη*  Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι 5 Ευρώ ανά άτομο στην ομάδα και 20 Ευρώ για μεμονωμένα άτομα. Η κάθε ομάδα κάνει 2 παρουσιάσεις. Η κριτική επιτροπή βαθμολογεί τους διαγωνιζόμενους και στο τέλος σε κάθε ομάδα απονέμοντα πτυχία, κύπελλα, μετάλλια και αναμνηστικά δώρα.

Για τις σχολές που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Τελετή Λήξης (19:30-21:00) του φεστιβάλ με σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού και της τέχνης, η συμμετοχή είναι δωρεάν (1 παρουσίαση). Για να δηλώσετε τη συμμετοχή και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ, επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπό μας στην Κατερίνη*.

Τι φεστιβάλ πραγματοποιείται στην Κατερίνη κάθε χρόνο με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης. Ο σκοπός μας είναι η καλλιτεχνική συνεργασία των δύο κρατών μέσω της τέχνης.

Με τιμή,

Kysylenko Iryna

* Πληροφορίες: Όλγα Κουμουρζή, κιν.:6976860239