Ομόνοια: 33χρονη κατήγγειλε 27χρονο για βιασμό, μαχαίρωμα και αρπαγή – Συνελήφθη ο δράστης

1099

Χειροπέδες πέρασαν σε 27χρονο άνδρα οι αστυνομικοί της Αμέσου Δράσης, για βιασμό, μαχαίρωμα και απαγωγή μιας 33χρονης γυναίκας, στην Ομόνοια.

Ο 27χρονος από την Παλαιστίνη που είχε συλληφθεί το μεσημέρι της 27ης Μαΐου από αστυνομικούς για κατοχή μαχαιριού, διαπιστώθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας -έξι ώρες αργότερα- ότι είχε βιάσει μια 33χρονη αλλοδαπή την είχε μαχαιρώσει και την κρατούσε με τη βία σε εγκαταλελειμμένο χώρο σε κτίριο στην Ομόνοια.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις εννέα το βράδυ της 27ης Μαΐου, αστυνομικοί της ομάδας Δίας, ενώ περνούσαν από την οδό Ξούθου στην Αθήνα, άκουσαν φωνές από ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και συγκεκριμένα κάποιο άτομο, το οποίο καλούσε σε βοήθεια.

Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο κτίριο και ανέβηκαν στο πρώτο όροφο, εκεί από όπου έρχονταν οι φωνές διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο το οποίο έσπασαν.

Μέσα στο δωμάτιο βρήκαν πάνω σε ένα κρεβάτι, μια γυναίκα, ακινητοποιημένη, δεμένη με υφάσματα σε χέρια και πόδια, τραυματισμένη στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα, καθώς και μαχαιρωμένη στον αριστερό της μηρό.

Η 33χρονη από την Αλβανία αρχικά μεταφέρθηκε στο τμήμα Ασφάλειας, εκεί όπου κατήγγειλε τον 27χρονο Παλαιστίνιο ως τον βασανιστή της και προχώρησε και στην αναγνώρισή του.

Στην συνέχεια οι αστυνομικοί έδωσαν στην 33χρονη τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, διεκομίσθη στο Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», εκεί όπου τα ξημερώματα της Τρίτης 28/5, ενημερώθηκαν πως το θύμα είχε κακώσεις σε όλο της το σώμα, κυρίως στα χέρια και στα πόδια και τραύμα από μαχαίρι στον μηρό.