Συγκέντρωση για το Ετήσιο τσάι της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυρίων & Δεσποινίδων (φωτο, video)

233

Της Μαρίας Βούλγαρη,

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ιερού Ναού Παντανάσσης πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27/05 το απόγευμα το ετήσιο τσάι της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυρίων και Δεσποινίδων “Η Αναγέννηση” με ομιλήτρια την κα. Μαρία Θεοχαρίδου φιλόλογο-ψυχολογο!

Η κα. Θεοχαρίδου μίλησε για τον ρόλο της γιαγιάς στην σύγχρονη κοινωνία! Μέσα από απτά παραδείγματα και προσωπικές της εμπειρίες, μας εξήγησε πόσο σημαντικό είναι οι γιαγιάδες να είναι κοντά στα παιδιά και τα εγγόνια τους με ομορφιά και διακριτικότητα.

Παρούσες μεταξύ των άλλων στην εκδήλωση η εκπρόσωπος της κας. Αννας Μάνη Παπαδημητρίου, η κα. Μελίνα Κορομίλη και η αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Πιερίας κα. Ματούλα Βελώνη.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην κα. Τσιαφίλη Κλαυδία, Πρόεδρο του Συλλόγου, αλλά και σε όλο το Δ.Σ, καθώς μέσα απο την καθιερωμένη αυτή συνάντηση εκτός του ότι μέσα απο ένα τσάι η ένα καφέ γνωριζόμαστε καλύτερα οι γυναίκες, αλλά ακούμε και απο τις εκλεκτές, κάθε φορά, προσκεκλημένες ομιλήτριες πολύ όμορφα και χρηστικά πράγματα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την απογευματινή εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η χορωδία του Συλλόγου Καταφυγιωτών με υπεύθυνη την κα. Δέσποινα Τσιότσιου!