Στο Τζάνειο με εγκεφαλικό ο Δημήτρης Σταρόβας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη.

1382

Στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου νοσηλεύεται, σύμφωνα με το STAR, ο Δημήτρης Σταρόβας ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και μουσικός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις από τους γιατρούς, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 12 μ.μ. και αμέσως σήμανε συναγερμός στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, η κατάσταση του 61χρονου καλλιτέχνη δεν είναι ανησυχητική, καθώς διατηρεί τις αισθήσεις του και συνομιλεί κανονικά με τους γύρω του. Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει πως του χορηγείται και η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, έτσι ώστε ο Δημήτρης Σταρόβας να διαφύγει τον όποιο κίνδυνο μπορεί να δημιουργήθηκε από το ισχαιμικό επεισόδιο.

Οι γιατροί αναμένουν πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του τις επόμενες ώρες, με τον ηθοποιό να νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική.