2ο Round Robin Tournament “Clay Court” ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ (14ετών και άνω) Όμιλος Αντισφαίρισης Κατερίνης

155

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κατερίνης, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει, ότι στις 24 Μαΐου 2024 ξεκινά το 2ο Round Robin Tournament “Clay Court” για άνδρες και γυναίκες άνω των 14 ετών, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα του συλλόγου.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κατερίνης:

  • Ιδρύθηκε το 1981 με όραμα την προώθηση του τένις στην Κατερίνη και την ευρύτερη περιοχή.
  • Διαθέτει τμήματα εκμάθησης για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.
  • Συμμετέχει ενεργά σε αγώνες σε τοπικό, περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο.
  • Στόχος μας είναι η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος, η ανάπτυξη δεξιοτήτων και η δημιουργία μίας δυναμικής κοινότητας τένις στην πόλη μας.

Για εμάς, το τένις δεν είναι απλά ένα άθλημα, αλλά ένας τρόπος ζωής. Πιστεύουμε στις αξίες του αθλητισμού, όπως η ομαδικότητα, η ευγενής άμιλλα, η αυτοπειθαρχία και η αθλητική ψυχή. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους αθλητές και τις αθλήτριες μας ένα περιβάλλον όπου μπορούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να διασκεδάσουν και να χτίσουν φιλίες.

Το 2ο Round Robin Tournament “Clay Court” ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ (14 ετών και άνω) αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να αγωνιστούν οι φίλοι του τένις σε ένα φιλικό και αθλητικό περιβάλλον, να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και να μοιραστούν την αγάπη τους για το άθλημα.

Καλούμε όλους τους λάτρεις του τένις από την Κατερίνη, τον Δήμο Κατερίνης και την ευρύτερη περιοχή να λάβουν μέρος σε αυτό το συναρπαστικό τουρνουά. Περιμένουμε με χαρά αθλητές και αθλήτριες από όλες τις γειτονικές πόλεις και χωριά, έτοιμους να διαγωνιστούν και να ζήσουν την εμπειρία του αθλητισμού σε ένα πανέμορφο περιβάλλον.

Πληροφορίες για το τουρνουά:

  • Ηλικίες: 14 ετών και άνω
  • Κατηγορίες: Άνδρες και Γυναίκες
  • Σύστημα διεξαγωγής: Round Robin
  • Χώρος διεξαγωγής: Γήπεδα τένις Ο.Α. Κατερίνης
  • Ημερομηνίες: Έναρξη 25/05/2024
  • Κόστος συμμετοχής: 50 €
  • Δηλώσεις συμμετοχής: 6936654470

Στόχος μας είναι αυτό το τουρνουά να γίνει θεσμός και να μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο, προσελκύοντας όλη την περιφέρεια. Οραματιζόμαστε το 2ο Round Robin Tournament “Clay Court” ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ (14ετών και άνω) να εξελιχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα της περιοχής, φέρνοντας κοντά αθλητές, φίλους του τένις και λάτρεις του αθλητισμού από κάθε γωνιά της Μακεδονίας.

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της δικής μας κοινότητας τένις και να μοιραστείτε μαζί μας την αγάπη μας για το άθλημα!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Επικοινωνήστε με το γραφείο του Ο.Α. Κατερίνης:
Τηλέφωνο: 6936654470
Email: [email protected]
Ακολουθήστε μας στα social media:
IG @oakaterinis
FB Όμιλος Αντισφαίρισης Κατερίνης

Σας περιμένουμε!

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κατερίνης