Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (12/02)

1456

Σήμερα η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην 21η μοίρα του Υδροχόου θα δημιουργήσει την ανάγκη για νέα ξεκινήματα αλλά και μία προσμονή όσον αφορά την υλοποίηση κάποιων πρωτοποριακών ιδεών και σχεδίων. Η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει μαζί της ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου καταδεικνύει πως οι αλλαγές και οι ανατροπές σε κάποια ζητήματα, δεν θα λείψουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η μέρα σήμερα φίλοι Κριοί, δημιουργεί ρεύμα ενθουσιασμού και δυναμισμού στην καθημερινότητά σας, τέτοιο που μπορεί να σας παρασύρει οικονομικά και να ξοδέψετε περισσότερα από εκείνα που είχατε υπολογίσει. Κάντε συμφωνίες με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα που είναι για το καλό σας, επενδύστε στην καλοπροαίρετη και τρυφερή διάθεση του συντρόφου σας, για να γευτείτε την ζωντάνια, την χαρά και την ευτυχία του ανθρώπου που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, εσωτερική δύναμη, διεισδυτική αντίληψη και έντονος ερωτισμός θα είναι να χαρακτηριστικά σας. Με αμεσότητα, πάθος, και ειλικρίνεια θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας. Πρόσωπο που νιώθει έντονη έλξη για εσάς θα περάσει σε εξομολογήσεις, θα καταφέρει να βάλει την καρδιά σας να αρχίσει να εκπέμπει σε νέα συχνότητα. Σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτες αναστατώσεις, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε και να βάλετε καινούργιο ταίρι στη ζωή σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έντονη συναισθηματική διάθεση, ζεστασιά στον λόγο και στις πράξεις σας, και απόλυτη ισορροπία σε αυτά που θέλετε να δημιουργήσετε αισθάνεστε σήμερα αγαπητοί Ταύροι, οι ευνοϊκές πλανητικές όψεις, βοηθούν για να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους, να κάνετε πράξη τις επιθυμίες και τα σχέδια σας στην ερωτική σας ζωή. Ικανοποιήστε από την τρυφερή πρόταση του ερωτικού σας συντρόφου, οι αδέσμευτοι ενθαρρύνετε μια καινούρια γνωριμία, φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η έλξη και ο ερωτισμός θα είναι θα δύο βασικά στοιχεία που θα καθοδηγούν τις πράξεις σας. Παίρνετε ριζικές και δυναμικές αποφάσεις που θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωή. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, η συνάντηση σας θα έχει τελεσίδικη κατάληξη. Έρχονται ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις που θα γεφυρώσουν αισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αρκετά παραγωγική και δημιουργική είναι η σημερινή μέρα φίλοι Δίδυμοι, για να επιτύχετε τις προσωπικές και εργασιακές σας φιλοδοξίες, για να προγραμματίσετε τα επόμενα βήματά σας στην συναισθηματική σας ζωή, για να αγκαλιάσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει με ειλικρινή και έντιμη διάθεση. Οι δυσκολίες και τα διλήμματα που υπήρχαν στον δεσμό σας, δίνουν την θέση τους από σήμερα στην ζωντάνια, την χαρά και την ευτυχία, μην χάνετε τις ευκαιρίες οι αδέσμευτοι, για μια εξαιρετική, νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ανανεώνεται ο τρόπος σκέψης σας, φεύγουν τάσεις ηττοπάθειας και πεσιμισμού. Η απόφαση σας να ξεφύγετε από το κακό παρελθόν θα σας ωθήσει σε δυναμικές προσεγγίσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής. Εσείς αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν και θα δείτε πως ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του με φανερή τη διάθεση να αποκτήσει μαζί σας προσωπικές επαφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπαθήστε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, να μεταδώσετε την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας στους συναδέλφους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, προτιμήστε την συντροφιά των γήινων ζωδίων (Ταύρων, Παρθένων και Αιγόκερων) που μπορεί να σας δημιουργήσει αίσθημα σιγουριάς και σταθερότητας σε οποιαδήποτε επαφή σας. Εκπληρώστε τις ανάγκες του δεσμού σας, με τρυφερότητα και ρομαντική διάθεση, μην θεωρείτε την αγάπη δεδομένη στην σχέση σας, αναγεννήστε τις στιγμές με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, δε θα αποκαρδιώσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό, θα προκύψουν γεγονότα ποικίλων ερωτικών εξελίξεων που θα ανατρέψουν τα ως τώρα ερωτικά σας δεδομένα. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση αλλάζετε πλάνα, περνάτε σε δυναμικές προτάσεις που στόχο θα έχουν την εξέλιξη του δεσμού σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Επαγγελματικές, αλλά και οικογενειακές υποχρεώσεις τραβούν σήμερα φίλοι Λέοντες το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, που μπορείτε να τις αντιμετωπίσετε με δυναμισμό, με δημιουργικότητα αλλά και με πρωτοποριακό πνεύμα, για να κατακτήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις και τα συναισθηματικά σας όνειρα. Γεμίστε με φως, με ζωντάνια και με ελπίδα την ερωτική σας καθημερινότητα, η καλή και ευχάριστη διάθεσή σας, μαζί με τα ειλικρινή σας αισθήματα για το άλλο σας μισό, φέρνουν την ευτυχία στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα παραδοθείτε αμαχητί στα ερωτικά σας αισθήματα, απελευθερώνεστε από ταμπού και αναστολές, παίρνετε την απόφαση να ρισκάρετε. Στις νέες σας αποφάσεις και στην δυναμική των πράξεων σας θα συμβάλει ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί εντελώς απρόοπτα και θα παραμείνει στην ερωτική σκηνή της ζωή σας πολύ περισσότερο από ότι θα ελπίζετε. Προμηνύεται ξεκίνημα δυνατής ερωτικής σχέσης με αισθήματα και έλξη, που ίσως ως τώρα, να μην τα είχατε νιώσει ποτέ με την ίδια ένταση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κάνοντας ουσιαστικές και σημαντικές επαφές σήμερα αγαπητοί Παρθένοι με τα σωστά πρόσωπα, έχετε την δυνατότητα να επιλύσετε τις διαφωνίες σας στην επαγγελματική σας καθημερινότητα, αλλά και να προστατέψετε την ψυχική σας ηρεμία από ανταγωνισμούς και κόντρες στο περιβάλλον που κινείστε. Οι θετικές αστρολογικές όψεις, δημιουργούν ευχάριστη διάθεση και σας προτρέπουν να χρησιμοποιήσετε και να εκμεταλλευτείτε με επιτυχία στην ερωτική σας ζωή, την διπλωματική και την επικοινωνιακή σας ευλυγισία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα λάβετε ευχάριστες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε κάποιες θαμπές καταστάσεις, λύνεται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Βγαίνετε από τη θέση αναμονής, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα, θα προσεγγίσετε χωρίς αναστολές. Εσείς που είστε σε δεσμό, πρόταση που θα λάβετε από το ταίρι σας θα τονώσει τα μεταξύ σας αισθήματα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της σημερινής μέρας φίλοι Ζυγοί, για να τακτοποιήσετε τις πάσης φύσεως εκκρεμότητες που αφορούν τα οικονομικά σας ή που έχουν να κάνουν με μια σημαντική συμφωνία στην επαγγελματική σας καριέρα. Κλείστε ερμητικά τις πόρτες του παρελθόντος που έχουν μείνει ανοιχτές και επηρεάζουν την συναισθηματική σας ζωή, μην δέχεστε χωρίς όρους μια επανασύνδεση με ερωτικό πρόσωπο που έχει κουράσει την καρδιά σας, οι αδέσμευτοι κεντρίστε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εσείς που απογοητευτήκατε από την προηγουμένη σας σχέση, παίρνετε απόφαση να διαγράψετε τα παλιά. Νέο πρόσωπο θα εμφανιστεί στην ζωή σας, έρχεται με ευχάριστες προτάσεις που θα αλλάξουν στερεοτυπικές επιθυμίες και βλέψεις. Καταφθάνει ραντεβού που θα πάρει διαφορετικές διαστάσεις από τις προβλεπόμενες, αφήστε στη άκρη τις αρνητικές εικασίες, αυτή τη φορά όλα θα έχουν θετική κατάληξη, θα καταφέρετε να ανανεώσετε τη ζωή σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μην ενθουσιάζεστε εύκολα σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί με τις τυχόν ανατρεπτικές, ενθουσιώδεις αλλαγές που έρχονται στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, κρατήστε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις των συνεργατών σας και του ερωτικού σας συντρόφου, αν δεν δείτε να πραγματοποιούνται οι προσδοκίες και τα όνειρά σας. Σφύζετε από ενέργεια και δυναμισμό, δείχνετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο ερωτικό σας βήμα είτε είσαστε σε σχέση, είτε δέχεστε το φλερτ μιας εξαιρετικής, νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, τώρα θα μπει φως στις ερωτικές σας υποθέσεις, ευχάριστες πληροφορίες θα αποτελέσουν αφετηρία νέας ερωτικής αρχής. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας με όρεξη για δράση. Πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό θα μετατραπεί πολύ γρήγορα σε ερωτικό ραντεβού. Κρατήστε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σας, ανοίγεται νέο ερωτικό ενδεχόμενο μακροχρόνιας πορείας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σκεφτείτε καλά σήμερα φίλοι Τοξότες, πριν τολμήσετε την επόμενη κίνηση, είτε σε θέματα που αφορούν στην καριέρα σας, είτε σε εξελίξεις που περιμένετε στην προσωπική σας ζωή. Μην αφήνετε την επιπολαιότητα και τον ενθουσιασμό να σας παρασύρουν σε λανθασμένες αποφάσεις και αμφίρροπες επιλογές που επηρεάζουν την σχέση σας, συζητήστε με αισιοδοξία και νηφαλιότητα με το ταίρι σας, σβήστε τις πληγές του χθες από την καρδιά σας, έχοντας σαν κυρίαρχο σκοπό την ενότητα του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ένα ραντεβού θα έχει άμεση ερωτική κατάληξη που θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας και θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Με πρόσωπο που ναι μεν γνωρίζεστε καιρό, ωστόσο ποτέ δεν ανοιχτήκατε ερωτικά, θα προκύψουν εξομολογήσεις που θα σας πείσουν πως κακώς μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει την έλξη σας. Προμηνύεται αρχή νέας ερωτικής σχέσης, αφήστε τα αισθήματα σας να καθοδηγήσουν τις ενέργειες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Επενδύστε αγαπητοί Αιγόκεροι στην βοήθεια και την στήριξη των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σας προσώπων, ασχοληθείτε με την κοινωνική και προσωπική σας ζωή, κάντε αυτό που σας ευχαριστεί και σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να δικαιώσετε τους κόπους και τις προσπάθειές σας. Κυνηγήστε τους συναισθηματικούς σας στόχους, έχοντας αυτοπεποίθηση στις ικανότητες και στη φλογερή σας λίμπιντο, μην αφήνετε την ανία και την πλήξη να ταλαιπωρούν τον δεσμό σας, αναζωογονήστε την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μεθοδευμένη θα είναι η στάση σας, τολμηρές οι διαθέσεις σας. Το πρόσωπο που θα επιτρέψετε να σας ξεσηκώσει, θα σας οδηγήσει σε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης. Σήμερα θα κινηθείτε με απελευθερωμένο ερωτισμό, δε θα βάλετε φραγμό στις απρόοπτες εξελίξεις που θα προκύψουν. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα καταφέρετε να επηρεάσετε το ταίρι σας, θα λάβετε θετικές απαντήσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάντε τις κοινωνικές σας επαφές σήμερα φίλοι Υδροχόοι σε χαμηλούς αλλά όχι σε υπόγειους τόνους, δείξτε το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σας απασχολούν, δίχως να αφήσετε περιθώριο στα αγαπημένα σας πρόσωπα να επέμβουν στην ζωή σας. Σκεφτείτε πως ίσως είναι απαραίτητο να αφήσετε πίσω σας κάτι που σας ενοχλεί αφόρητα, μια αμφίρροπη δέσμευση που δυσαρεστεί με προβλήματα την καρδιά σας ή μια φιλική σχέση που δεν ανταποκρίνεται στην εμπιστοσύνη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα αφήσετε διάχυτες τις ερωτικές σας διαθέσεις, θα προσεγγίσετε, θα φλερτάρετε με αυθορμητισμό, και θα καταφέρετε τελικά να ανοίξετε καινούργια προοπτική στην ερωτική σας ζωή. Εσείς οι χωρισμένοι θα βρείτε την ψυχική δύναμη να ξεκολλήσετε την καρδιά και την μνήμη σας από το αρνητικό παρελθόν, τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε με καινούργιο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα μπορείτε να βρείτε προσωπικό και συναισθηματικό καταφύγιο αγαπητοί Ιχθύες στα δικά σας θέματα, στις δικές σας υποχρεώσεις, στους δικούς σας ρυθμούς ζωής, ανοίγεστε μόνο σε άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας, κρατάτε για τον εαυτό σας τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας. Δεχτείτε με ευχαρίστηση και χαρά τις συμβουλές του ερωτικού συντρόφου και των οικείων σας, μην χάνετε το κέφι και τη ζωντάνια σας για ανούσιες λεπτομέρειες στον δεσμό σας, αφεθείτε ανέμελα στους ρυθμούς του έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, δίνετε τέλος στις σκοτεινές σκέψεις και στις αρνητικές ή απαισιόδοξες θεωρίες. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κλείσετε ραντεβού, τα λόγια που θα ακούσετε θα δημιουργήσουν συναισθηματική ένταση, δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονη ερωτική έλξη ικανή να σας ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα κλειδώσετε την καρδιά σας, φανείτε θετικοί στις νέες προκλήσεις, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.