Συνάντηση της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού με τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων (φωτο, video)

272

Της Μαρίας Βούλγαρη,

Συνάντηση εργασίας, με τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων και συλλόγων του Δήμου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Κατερίνης, κα Ελίνα Διαμαντοπούλου την Τετάρτη 18/01 το απόγευμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Ντούμος ενώ στη συνέχεια προχώρησαν στην κοπή της βασιλόπιτας. Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί ήταν ο κος Ευγένιος Παπαδόπουλος, μέλος της Ένωσης Συγγραφέων Πιερίας.

Η κα. Διαμαντοπουλου ανέφερε την διάλυση του ΟΠΠΑΠ και την μεταφορά όλων των αρμοδιοτήτων του στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού, ανέλυσε την κατάσταση των Δημοτικών κτιρίων.

[/video]

Η Αντιδήμαρχος απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους αναφέροντας πως πρέπει να υπάρχει μια καλή και εποικοδομητική συνεργασία ανάμεσα στους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου και πρότεινε και λύσεις για την επίτευξη αυτού. Επεσήμανε ότι ο Δήμος Κατερίνης θα είναι αρωγός στις πολιτιστικές δράσεις των συλλόγων προσφέροντας ότι καλύτερο μπορεί για αυτή την χρονιά, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ένα μεγάλο δημοσιονομικό κενό στα οικονομικά του Δήμου.

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι, ο καθένας με τη σειρά του, και αφού ευχήθηκαν στη νέα Αντιδήμαρχο, ανέφεραν κάποια θέματα που αντιμετωπίζει ο Σύλλογός τους.

[/video]
[/video]
[/video]