Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (8/11)

2405

Σήμερα η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά το Ζυγό καταδεικνύοντας πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα φέρει ευκαιρίες σε θέματα σχέσεων, αισθηματικές υποθέσεις αλλά και οικονομικά ζητήματα. Αν υπάρχει κάτι από τα παραπάνω το οποίο σε έχει «ταλαιπωρήσει» με την Αφροδίτη από τη νέα της θέση φαίνεται πως έρχονται καλύτερες ημέρες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Δίδυμοι και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Βρείτε την χρυσή τομή σήμερα φίλοι Κριοί, ανάμεσα σε αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε να κάνετε και σε εκείνα τα θέματα που πραγματικά μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Ξεκαθαρίστε τα θέλω και τα πρέπει της καρδιάς σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, εξετάστε προσεχτικά όλες τις πιθανές μεθόδους που μπορούν να οδηγήσουν τον δεσμό σας στα μονοπάτια της χαράς και της ξεγνοιασιάς, απολαύστε τις στιγμές με το ταίρι σας, έχοντας ρομαντική και τρυφερή διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα υπάρξει δυσκολία στην επικοινωνία σας, για σήμερα τουλάχιστον σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας, καλό θα είναι να εστιάσετε στις ουσιαστικές πράξεις και όχι στα ανούσια λόγια. Αν σκέπτεστε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να το κάνετε, θα υπάρξει θερμό ενδιαφέρον και άμεση ανταπόκριση. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα απρόσμενο τηλεφώνημα!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν είναι και η καλύτερη ιδέα να ανοίξετε σήμερα αγαπητοί Ταύροι ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί και να μην βρείτε την ανταπόκριση και την υποστήριξη που υπολογίζετε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας. Οι αστρολογικές συγκυρίες, σας προειδοποιούν για μπερδέματα και παρεξηγήσεις στις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, για αυτό το λόγο προσέξτε ιδιαίτερα τον τρόπο και την διάθεση που επικοινωνείτε με τον ερωτικό σύντροφο και τις κουβέντες που ξεστομίζετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα κάπως πεισματική και απαιτητική θα είναι η στάση σας, χαλιναγωγήστε τυχόν παρορμητικές αντιδράσεις. Αποφύγετε τις εκρήξεις και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, θα ελλοχεύει κίνδυνος ανούσιων συγκρούσεων. Σας συμβουλεύω να αντιμετωπίσετε το ταίρι σας συγκατάβαση, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να απαλλαγείτε από ψυχαναγκαστικές σκέψεις ή επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα ίσως περισσότερο από ποτέ, έχετε την τάση φίλοι Δίδυμοι να τα βάλετε με όλους και με όλα γύρω σας, για να διεκδικήσετε την προσοχή και το ενδιαφέρων των προσφιλών σας ατόμων. Αντί να εκνευρίζεστε με το παραμικρό, είναι προτιμότερο να επιστρατέψετε την εξυπνάδα και την ευελιξία σας στον λόγο, δαμάζοντας έτσι τις πιθανές αψιμαχίες με το ταίρι σας, οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από τη σημερινή μέρα για να φλερτάρετε με μια θεσπέσια, καινούρια γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα ταράξει τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος ερωτικής σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας αντιδράσεις ή λοξοδρομήσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μείνετε μακριά από υποσχέσεις γιατί δε θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Η μέρα θα φέρει ανοίγματα και νέες γνωριμίες μέσω social media. Καταφθάνει πρόταση που θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας και γενικότερα την ερωτική σας πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Οι σημερινές πλανητικές αναταράξεις επηρεάζουν αγαπητοί Καρκίνοι το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά κυρίως τις προσωπικές σας σχέσεις και την ανεξάντλητη υπομονή που έχετε επιδείξει για να συνεννοηθείτε με τους οικείους σας, για να βρείτε την οριστική λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα στην σχέση σας. Μην θυμώνετε με το παραμικρό και μην εξωτερικεύετε τον θυμό και την απογοήτευσή σας στο ταίρι σας, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας για να πάψουν οι εντάσεις στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να λύσετε κάποια συναισθηματικά μπερδέματα που σας ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα θα καταφέρετε να εντοπίσετε που είναι το ψέμα και που η αλήθεια, τώρα θα απαλλαγείτε από αυταπάτες. Με δικές σας κινήσεις θα ξεσκεπαστούν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική και ορμητική δράση, ωστόσο προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις ή επιλογές. Σε περίπτωση που εμφανιστούν διλλήματα ακολουθήστε τη διαίσθηση σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τα συναισθηματικά σας απωθημένα βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια αγαπητοί Λέοντες και σας θυμίζουν πως πρέπει να δείξετε περισσότερη συγκαταβατικότητα και κατανόηση σε μια συζήτηση με φιλικό ή ερωτικό πρόσωπο που επηρεάζει τις απόψεις και τις επιθυμίες σας. Μην δυσανασχετείτε συνεχώς, κάντε λίγο υπομονή και να είσαστε σίγουροι πως θα πάρετε τις απαντήσεις που επιθυμείτε. Μην αφήνετε να επηρεάζουν τον δεσμό σας η ερωτική μιζέρια και η πλήξη, πάρτε πρωτοβουλίες για να ζεσταθεί το κλίμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν εσωτερική ένταση ίσως και κάποια συναισθηματικά μπερδέματα, ενδεχομένως να υπάρξουν από την πλευρά σας ξεσπάσματα και αντιδράσεις. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεση σας, η παρορμητικότητα που θα τη συνοδεύει θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας κατά συνέπεια και στις πράξεις σας. Καλό θα είναι για την ώρα να μην φορτώσετε τη σκέψη σας με ανυπόστατους προβληματισμούς, κρατήστε χαλαρή στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην ανοίγετε φίλοι Παρθένοι θέματα και συζητήσεις που μπορεί να επιβαρύνουν την διάθεσή σας και να αποπροσανατολίσουν τις επιλογές και τις σημαντικές σας αποφάσεις, αφήστε για αύριο μια ουσιαστική συζήτηση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στην πρακτική πλευρά της ζωής, θωρακίστε τις ευαισθησίες σας, προβάλλοντας περισσότερο την διορατικότητα και το επικοινωνιακό σας χάρισμα, προφυλάξτε τον δεσμό σας από εντάσεις και αψιμαχίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αστάθεια θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, δε αποκλείεται να ενεργήσετε με πράξεις βιαστικές ή επιπόλαιες. Σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, τα αισθήματα σας κάπως συγκεχυμένα, ωστόσο θα έχετε τη διάθεση να εκφραστείτε και να εκδηλωθείτε ερωτικά. Η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής και απρόσμενης επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή μέρα αγαπητοί Ζυγοί, θα έχει πολλές επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις. Κάντε την αυτοκριτική σας σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο, ψάξτε τον εσωτερικό σας κόσμο και τις βαθιές σας ανάγκες, μην ρίχνετε μονόπλευρες ευθύνες στο ταίρι σας για τα λάθη και τα μπερδέματα στην σχέση σας, αφουγκραστείτε τα πραγματικά θέλω της καρδιάς σας. Η μέρα σας φέρνει μια μεγάλη έκπληξη από την/την συντροφό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρχει αδυναμία αυτοσυγκράτησης, θα παρασυρθείτε από πάθη, εντάσεις, δε θα λείψουν οι υπερβολές. Συμβουλή μου είναι να βάλετε τα αισθήματα σας σε τάξη, εστιάστε αποκλειστικά και μόνο στον ερωτισμό σας. Απρόοπτα ερωτικά συμβάντα θα αλλάξουν τις διαθέσεις σας. Αν δεχτείτε την μελλοντική πρόταση για ραντεβού που θα σας κάνουν, θα ανανεωθεί για τα καλά η ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα φίλοι Σκορπιοί είναι προτιμότερο να συνεννοηθείτε από την αρχή με τα προσφιλή άτομα και τους έμπιστους φίλους σας, παρά να τρέχετε στο άγνωστο και στα χαμένα τελευταία στιγμή. Ο εκνευρισμός και ο θυμός είναι κακοί σύμβουλοι, οι εντάσεις και οι κόντρες με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν, είναι πιθανό να οδηγήσουν τις σχέσεις σας σε ρήξη, προσέξτε την στάση σας απέναντι στο ταίρι σας, σιωπήστε αντί να καβγαδίζετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανήσυχη ίσως και αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται στον εσωτερικό σας κόσμο να υπάρξουν διχασμοί και αντιθέσεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην ερωτική σας έλξη για το πρόσωπο που θέλετε, για την ώρα αποφύγετε θέματα που χρειάζονται χρόνο και υπομονή. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία χειριστείτε την γοητεία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Υπάρχει εσωτερική ανάγκη σήμερα αγαπητοί Τοξότες να βρείτε τρόπους απόδρασης από την καθημερινότητα, να κάνετε πράγματα ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς με τους δικούς σας ανθρώπους και τον ερωτικό σας σύντροφο, να μην ξοδεύεστε συναισθηματικά για μια σχέση που δεν γεμίζει την καρδιά σας με σιγουριά και σταθερότητα, να αναζητήσετε κυρίως οι αδέσμευτοι τον αληθινό έρωτα σε μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία, να απομακρύνετε από κοντά σας ανέντιμα και κακόβουλα πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, με δικές σας πράξεις θα φέρετε αναποδογυρίσματα, η συμπεριφορά σας ενδεχομένως να μπερδέψει το ταίρι σας. Σήμερα θα είστε αρνητικά κάθετοι σε οτιδήποτε σας πιέζει ή σας οριοθετεί. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε, από την πλευρά σας δε θα υπάρξει κανένα είδος αναστολής, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Πανέτοιμοι θα νιώσετε για ερωτικές εξορμήσεις, ένα ελκυστικό πρόσωπο θα αποτελέσει νέα ερωτική γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Μην δίνετε και τόση σημασία στην κάπως βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα γύρω σας φίλοι Αιγόκεροι, μην βλέπετε με αντιπαλότητα και μοχθηρία τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις των προσώπων που σας περιβάλλουν, αγνοήστε τις αμφίρροπες προτάσεις από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε, προφυλάξτε την συναισθηματική σας ζωή από εντάσεις και εκρήξεις με το άλλο σας μισό. Η μέρα είναι πιθανό να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και μπερδέματα στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μάλλον δε θα είστε σε θέση να ελέγξετε τις εσωτερικές τάσεις που θα σας διέπουν, με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι αντιδράσεις σας δημιουργώντας μπλοκαρίσματα ίσως και συγκρούσεις. Σήμερα προσοχή στις συνομιλίες σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις, προσπαθήστε να εστιάσετε στις ερωτικές σας στιγμές, αξιοποιήστε την θερμή πλευρά των καταστάσεων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Δοκιμάστε σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι να συνυπάρξετε με άτομα και καταστάσεις που δεν σας είναι και τόσο ευχάριστα, που ίσως επηρεάζουν αρνητικά τα νεύρα και τον θυμό σας, κάντε ήρεμες ασκήσεις υπομονής και εποικοδομητικής επιμονής για να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους οικείους σας, πως η προσαρμοστικότητα, η αντοχή και ο δυναμισμός είναι τα κυριότερα προσόντα σας. Οι αστρολογικές όψεις δημιουργούν έντονες κρίσεις σχέσεων, προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε, μην πιέζετε τις εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι όψεις της ημέρας θα σας φέρουν ένα είδος συναισθηματικής αστάθειας, προσοχή στις ονειροπολήσεις και στις εξιδανικεύσεις. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα, θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από παρελθοντικές απογοητεύσεις και ανυπόστατες καχυποψίες. Σε περίπτωση που εμφανίσετε τάσεις φυγής, καλό θα είναι να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, ως προς το ταίρι σας προσπαθήστε να γίνετε επεξηγηματικοί και ξεκάθαροι.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσπαθήστε να αντλήσετε όσο περισσότερη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση μπορείτε φίλοι Ιχθύες, από τον εσωτερικό σας πλούτο και την δύναμη που πηγάζει από τα θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς σας, μην τα βλέπετε όλα μαύρα γύρω σας και μην σκύβετε το κεφάλι στις τυχόν παρεξηγήσεις και προκλήσεις που δέχεται η καθημερινότητά σας. Ανακαλύψτε τις απλές αλλά σημαντικές ομορφιές της ζωής, κάντε μια λυτρωτική βόλτα σε μέρη που αγαπάτε με τον ερωτικό σύντροφο, ονειρευτείτε το αύριο της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ίσως να εμφανιστούν στην επιφάνεια παλιά σας ερωτικά απωθημένα, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κυνηγήσετε ερωτικούς πόθους που είχαν μείνει ανεκπλήρωτοι. Νέα πνοή θα διαπεράσει την καρδιά σας, με αυτοπεποίθηση θα περάσετε σε τολμηρές προσεγγίσεις, το αποτέλεσμα δε θα είναι αρνητικό. Ένα ερωτικό πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, αξιοποιήστε τις απρόοπτες, μελλοντικές συναντήσεις που θα προκύψουν, τα τυχαία συμβάντα θα κινηθούν υπέρ σας.